Besviken

Jag förstår inte hur man kan vara så feg och inte våga be om ursäkt. Jag har själv sagt fel och olämpliga saker då jag varit full men jag har ju vett att be om ursäkt iallafall. Jag trodde alla fungerade så..men jag fick reda på att så inte är fallet. Av någon som jag trodde kände. 
Man blir besviken.
Jag har försökt att få tag i personen trots att jag inte borde det, för hon ska ju göra det själv men personen är även då för feg för att komma hem till mig.
Vad jag blir mest upprörd över är att jag tror att personen tror att hon agerade rätt och det är jag som är "boven" annars borde hon väl bett om ursäkt eller finns det faktiskt personer som är så fega att de inte vågar?

Jag har inte träffat personen sen det hände och jag undrar verkligen hur jag ska agera då jag gör det. Säga "hej" och låtsas att allt är som vanligt? Jag tror inte att jag kan det, hon kan ju inte tro att hon kan säga och göra precis vad hon vill mot mig. 

Jag har förlorat någon som jag trodde var en av mina bästa vänner, det känns tungt men jag tror att det är bäst så..
 

Osteologi och avundsjuka

29/11-06

Jaha, jag sitter här i Nynäs och SKA egentligen plugga..men men..jag tycker inte att osteologi "läran om ben" är så jätte kul att sitta och rabbla för sig själv. Har tenta den 8:e december på osteologi och histologi "vävnadslära"..hur kul låter det?
Inte så mkt tycker jag.
Det är tur att vi har haft en rolig lärare iallafall, Magnus föreläsningar är väldigt avslappnade och vi har skrattat en hel del..han är rolig helt enkelt, och pedagogisk så att till och med jag förstår!  

Den 5:e december drar Fred till Tobago..om jag är avundsjuk?! JA!
Jag vill också komma bort från kalla och gråa Sverige men  när man är student så är man ju inte tät direkt. Jag förstår inte hur andra klarar sig på 7200 i månaden, jag gör inte det. Det är tur att man har en man som tjänar rätt bra och som är snäll och hjälper mig ekonomiskt. Att jag även sparade min sista lön på konsum har visat sig vara mycket bra.

Jag är väldigt glad över att jag började plugga och kom bort från konsum! Visst, som student har man inte så mycket pengar men nu gör jag ju något som jag vill. Utbildningen är väldigt bra och det är bra lärare, det är även positivt att högskolan är liten och man får en nära relation till alla lärare och till andra i klassen.

Jag har redan satt upp julstjärnor och ljusstakar!!
Ingen annan här på höjdgatan har gjort det men någon måste ju vara först! Jag tycker att det är så fint och mysigt. Igår tog jag fram glögg-setet, nu saknas bara glögg "alkoholhaltig" sen är julen här!

Ska nog ta och plugga min dags-dos med osteologi nu!
Kram!

RSS 2.0