Slött

Idag händer det inte mkt på jobbet. Det är verkligen tråkigt när det är för lugnt.
Igår var jag inne på huvudkontoret, det var avslutning för handledarna som vi haft första året som anställda. Det är kul att åka iväg tycker jag. Inte sitta i sitt rum heeela dagen utan få röra på sig lite =).
Snart är det fika! Håller på att somna här.
 
Ikväll blir det friskis pass! Härligt. Har inte varit på hela veckan. Har varit tvungen att fixa saker efter jobbet och helt enkelt inte hunnit. Sak bli härligt att ta i lite!

 Gäsp säger jag också!

Jobba mån-fre?

Det kändes minst sagt jobbigt att gå upp i mosre och veta att det är en hel arbetsvecka framför mig nu. Jag har verkligen vant mig vid korta veckor pga röda dagar. Har inte gjort något speciellt. Vi hade lite folk över i fredags, det var trevligt och i lördags besökte jag farmor och så låg jag och Fred i soffan och kollade på tv. Det är verkligen inte vanligt. Igår så tvättade jag, lagade två formar med lasagne och gick och tränade.
I fredags var sista dagen med antibiotika för Tindra. Hon bröt sig även fri från kragen "för typ 5.e gången" så då beslutade jag och Fred att hon skulle slippa den. Hennes sår har läkt fint men hon ser lite rolig ut där hon blivit rakad. Hon har stubb där och är långhårig på resten av kroppen.
Nä, nu ska jag jobba!

RSS 2.0