Höst

Ja, den är nog här nu! Känns ju sådär. Igår när jag var ute på promme så föll de ner massa löv. Inte ok.
Helgen har varit bra. Har inte sovit så mkt känns det som dock. 
Idag är det en del att göra här på jobbet. Jasså,kanske ni tänker. Varför/hur kan du sitta här och skriva då? Jo, jag är snabb som blixten! 


Lön!

TJOHOOOOOOOOOOOO!! Lön idag! Ok, att en stor del gått till räkningar osv men det har allt varit lite jobbigt de senaste dagarna. Gillar inte att inte ha pengar. Skulle inte klara att leva på bidrag.

Sitter och väntar på att klockan ska ticka iväg så att jag kan röra mig hemåt. Dagen har varit bra. Lite annat har gjorts idag. Jag gillar verkligen när jobbet är varierat. Är ju inte så kul att bara skrapa tandsten hela långa dagarna.
Imorgon ska jag ju jobba i Jordbro. Dags att inspektera den nya tandläkaren! Han kommer tydligen från Kalmar. Har ni hört dialekten? Jag har lite svårt för den. Den är ju så "bonnig", de slarvar när de pratar!


Fika nuuuuuuu!

Åhh,trött! Jag vill ha kaffe! De tär verkligen jobbigt när man plötsligt blir helt sänkt. Jobbar till 19 idag så det är 2 timmar kvar till fika. De som jobbar till 17 fikar däremot nu, jag tror att jag ska smyga in och ta mig en kopp kaffe.

Ja, det gör jag!


Helgen är snart slut...NEJ!!

Helgen har varit toppen! Kände inte för partaj tidigare på kvällen men efter lite dricka ändrades det. Jag och Jenny hade det riktigt roligt. Har ju inte gått så bra de senaste utgångarna men gårdagen var lyckad!
Här är lite bilder
 Vi började med att grilla på min balka.
 Vi grillade kyckling. Mumsigt blev det!
 Pose i mitt badrum


 Ja, vad ska man säga
 Ja, mitt hår är nog ganska långt
 Jag poppade popcorn på spisen. Det var ju flera år sen sist!
 Jucky är törstig
 Här gick det utför

 Haha, bästa bilden!


Ser ut att bli en lugn jobbdag

Ja, nu sitter jag här i mitt lilla arbet/behandlingsrum och hänger. Det finns inte så mkt att göra när pat. inte dyker upp. Har inte så många "svåra" pat. idag. Ja, lite barnpat. och sådär. Det tycker jag är roligt. Igår höll jag i bvc-info och det kändes verkligen bra! En superhärlig mammagrupp med många och bra frågor. Allt flöt på bra. Det är så det ska vara! Ibland har mammorna inga frågor alls. Det är inte så roligt då.
Jag har haft några barnpat. på senast som inte riktigt tyckt att det var superkul att komma till mig. Men efter lite övertalning och MKT BERÖM så visar de glatt sina tänder. Då känns det verkligen bra! Då känner jag mig så nöjd och duktig.


"Du tar p-piller,jag tar allergitabletter"

Nice line va? Det här sa en ful,kort, tjock och skallig man som såg ut som 35-40 men var född 82!! Usch! En riktig äcklig typ som trodde att han skulle få hem mig. Han trodde att han var sååå cool för att han tydligen var trummis i nått band, HAHA!!!!

Ja, igår var det lite reunion pga Sofie var hemma. Det var trevligt. Vi började vår kväll på Pizza Hut och den slutade i en kö utanför LemonBar. Vi gav upp och åkte hem. Var hemma vid 2.30 "tror jag" så det var en lång kväll ändå. Drack inte så mycket så idag kände jag mig inte ens lite bakis, inte ens seg. Var helt som vanligt när jag vaknade. Skönt!

Vid 10 stack jag till Farsta och gick på friskis. Tog en promme hem. Det blåste lite men var skönt. Idag har jag fixat lite hemma. Gått ner med kartonger och sånt till grovsoprummet. Tänkte fortsätta efter "the rachel zoe project" som börjar snart. Var även på ett medelpass på friskis vid 16. Det var Carina som även håller pass i Nynäs. Jag älskar hennes pass! Det är skönt när man kan alla rörelserna och det är bara att köra!

Jenny var ville ha MAT!! syns det?

Elin, Madde och Jennifer. Madde var GO redan vid ankomst.

Jenny ledsen min,Milla bitch face.
Mörk bild på två fina tjejer.

Jenny och hennes husdjur tog en tripp in på toa.

Pepparkaka-Sofie och Jenny.

Jag och Elin. Konstig hållning jag har!

Spinning

Jag var på medel-spinningspass idag! Hallå! Det vill jag göra om!
Jag träffade också en ledare från Nynäs. Tydligen har hon några pass i Ringen och ibland hoppar hon in i Farsta. Hon är en av de två ledarna som jag verkligen tyckte hade bra pass så när jag ser hennes namn så ska  jag gå! På söndag till exempel.

Slutar tidigare idag!

Jag hade helt glömt att jag slutade 1 timme tidigare idag! Och ja, En timme gör super mkt! Blev så glad när jag öppnade upp journalprogrammet nu på morgonen.
Nu ska jag kolla på mjölkisar!

Just idag mår jag bra

Ja, det gör jag verkligen. Idag ser allt ljust ut. Just nu iallafall. Det är människor runt mig som är negativa, mestadels på jobbet. Men jag tänker bara. Hur orkar de? Att reta upp sig för en så liten grej. Varför göra det när man kan vara glad och positiv? Såhär började jag tänka när min moster dog. Livet är för kort för att må dåligt och man måste själv se till att leva sitt liv som man själv vill leva det. Ingen annan SKA styra och leva ditt liv åt dig. Tyvärr så var det inte så för min moster vilket verkligen är sorgligt. Ja, det var nog då jag började tänka över mitt egna liv.

Jag vet att jag var väldigt negativ. Det är verkligen något jag jobbar på. Jag är glad och positiv. Och det är inte ett skal. Det är jag innerst inne. Tyvärr hade det liv jag levde gjort mig bitter och arg. Jag försöker omge mig med människor som är bra och som jag mår bra av att vara med. Och det gör så stor skillnad! Jag är verkligen glad över mina beslut, fast de är/har varit jobbiga. Men som sagt, just idag mår jag bra. Idag är jag inte arg eller besviken på Fred. Idag vill jag att han ska må bra,så som jag gör. Men jag vill inte att han ska dra ner mig om han mår dåligt. Det går jag inte med på. Jag vill som sagt bara omge mig med personer som får mig att må bra. Jag är verkligen glad för mina vänner. De som finns där och som har varit kvar trots att jag stött bort dem och inte träffat dem. Trots detta finns de kvar. Det gör mig så varm i hjärtat.
Ja, jag ska satsa på mig själv nu. Satsa på en bättre självkänsla,satsa på att bara må bättre och bättre. Jag har tänkt en del. Och jag har kommit på att min dåliga självkänsla är botten till allt. Jaha, kankse ni tänker nu. Och? Det visste vi väl. Det är väl inte så svårt att komma fram till. Men JAG har kommit fram till det,och jag förstår varför mitt liv och min beslut många gånger har sett ut som de gjort. I fredags sa Simon att jag förut hela tiden ville ha uppmärksamhet. Jag tänkte på det och det stämmer nog. Jag ville helt enkelt känna mig uppskattad och omtyckt. 

Det är många som inte vet hur mitt liv och min barndom har sett ut. Det handlade absolut INTE om övergrepp men att aldrig få bekräftelse,stöd,hjälp och inte minst känna att man får kärlek av sina föräldrar sätter sina spår. Jag insåg i trean eller fyran i skolan att det var upp till mig själv att klara skolan. Det var ett prov om kroppen, jag kommer ihåg att det var en bild på ett öga som vi skulle skriva de olika delarna på. Och jag kunde INTE. Ingen hade sagt åt mig att plugga, ingen hade sett till att jag gjorde det och ingen fanns där om det skulle vara något jag funderade på. Det var då jag fick min "AHA-upplevelse". Jag mådde verkligen dåligt över att jag inte kunde och bestämde mig att aldrig försätta mig i den situationen igen. Och det har jag inte heller.  Nu har det hänt igen. Aha-upplevelsen alltså. Självkänsla.

Jag säger inte att jag inte kommer falla ner i svarta hål någonsin igen. Men just idag mår jag bra.

http://www.youtube.com/watch?v=J5RdjEvvN8A



Kär och galen!

ÅHHH, jag var på ett sånt bra pass på friskis idag!! Orgasm! nä, kanske inte riktigt men jag gillade verkligen ledaren. En grej som han gjorde var att börja bugga med en tant mitt i allt. Sen pratade han hela tiden! Det skulle jag aldrig då klara. När det var en låt med saharahotnights så började han prata om dem och deras bandnamn! Men du! Han är helt galen och det gillar jag! Han körde hårt hela passet och det älskar jag.
 
Igår när jag träffade alla på jobbet igen så kommenterade flera stycken att jag hade fått så långt hår. Jag som tycker att det är kort men vill permanenta det och är rädd för att det bara ska bli ett stort krull på huvudet.

Nytränad=Härligt!! Har jag verkligen fått sååå långt hår?

ZZZZ

Idag är jag helt väck i skallen. Helt slut känner jag mig. Jag som gick och la mig vid 22 igår, vilket är tidigt för mig. Min kropp måste fått en riktig chock av att börja jobba. Jag har dock inte sovit så bra. Drömt konstigt och vaknat och varit så varm! Jag hade öppet fönster men det hjälpte inte så mkt. Jag är som ett litet element. Vid 4 vaknade jag av att en geting höll på att surra runt mig. Vadå irriterande!
Nu tror jag att jag ska administrera lite. Ligger efter i kallelselistan!

Sista dagen på semestern

Det känns verkligen konstigt att jag ska jobba imorgon. Jag har dock ingen direkt ångest över att semestern börjar lida mot sitt slut..än. Jag har dock börjat försöka komma ihåg mina lösen till allt i datorprogrammet. Det kan bli riktigt intressant imorgon.
Idag har jag legat på balkan och solat och kollat på svt-dokumentärer på datorn. Tog sedan en promme till Globen och handlade mat, sedan gick till Gullmars och åkte hem. När jag kom hem var det bara att packa träningsväskan och dra till Farsta för ett medelpass. Det gick superbra idag, jag hade bra dagsform. Har käkat och sedan dog jag i soffan i en timme!. Jag skulle kolla på "The Rachel Zoe project" men jag vaknade efter att det hållit på i en halvtimme. Ja, så kan det gå.

 


Hemma vid 5 upp vid 11

Igår låg jag i soffan och hade det riktigt bra när Simon hörde av sig. Igår behövde jag verkligen umgås med folk, jag grubblade för mkt helt enkelt och behövde ha något annat att tänka på. Det var verkligen trevligt att umgås med Simon och självklart de andra som var där också. Jag behövde som sagt verkligen det. Var väl hemma vid 5 rycket och var huuur pigg som helst. Trodde inte att jag skulle kunna somna men när jag väl låg och läste så kände jag hur trött jag var så jag somna direkt. Vaknade strax innan 11 av värmen i rummet, jag måste verkligen investera i en fläkt.
Jag har varit i Nynäs och legat på ringvägen idag. Nice!! Sen hälsade jag på famro och fikade lite. Sov dock större delen av viselsen. Man blir ju så trött av solen.
Nu sitter jag som vanligt i soffan men tyvärr verkar inte tv utbudet vara det bästa idag. Känner dock inte för att hitta på något speciellt nu ikväll.


Promme till stan

Är precis hemkommen från en promme. Ja, jag kände vid 16 att jag bara måååste ut. Höll på att bli galen. Jag gick till medborgarplatsen. Sitter i soffan och har bullat upp med godsaker.
Oj, nu ringer syrran! Tydligen har mamma försökt blondera min lillasysters hår. Hon hade färgat ljusbrunt hår tidigare. Det gick åt skogen tydligen så nu ska jag och Ecca betala frissa till syster.


Helt slut

Imorse vaknade jag innan klockan skulle ringa,kors i taket! Låg och myste i sängen och sen gick jag upp och kokade pasta,skar grönsaker och fixade kaffe. Sen begav jag mig till Jucky. Vi cyklade till Flaten och mötte upp Erik. Efter en cirka 30 minuters promme genom skog kom vi fram till klipporna som vi badade och solade vid. Enligt Jennytid är 30 minuter 15, bara så ni vet ;).
 Kom hem vid 16 och kände mig redan då trött efter all cykling och sol men det var bara att packa väskan och åka till Farsta och träna. Efter passet var jag helt genomsvettig! Det är så det ska vara. När jag kom hem så åt jag och har sedan dess legat däckad i soffan i bara undisar. Är fortfarande helt varm och slut. Ja, jag ska hoppa in i duschen snart!

 Jucky helt slut efter cykelturen till Flatenbadet.

 Erik och Jenny snackar om fiskar och sura sjöar.

Uppmärksamhet tack!

Försökte göra lite bankärenden när...
Tullan satte sig mitt på datorn!!
Min lilla bebis!


ARG!!!!

Jag är duktig på att sitta och grubbla och just nu är alla mina tankar svarta. Jag är så j-la arg men dock mest besviken på Fred. Svin!. AHHHH!!!
Jag har kommit på vad som inte är bra med att vara tjej. Man styrs för mkt av sin hormoner. De ställer till det när man försöker ta beslut och stå fast vid dem.


Hökisbadet och träning

Idag är det så härligt väder! Jag och Jenny drog till Hökisbadet och kollade på snygga pappor och fritidsledare med snygg tvättbräda. Nice!
Sitter i BH och kjol och tar igen mig efter all sol. Fikar och kollar på Tyra show. Jag har verkligen svårt för den människan. Hon ska vara kompis och någon jävla mentor till ALLA. Pinsamt, för hon är inte så bright tycker jag. Om en timme ska jag dra till Farsta och friskis. Tjohooo!!! I love att träna! Årskortet är för övrigt svindyrt! 2900 i Stockholm mot Nynäshamns 900.

RSS 2.0