Jobbar med fläkt och öppet fönster

De här lokalerna som jag jobbar i är väldigt märkliga. Ventilation är sådär. På vintern sitter vi och fryser och nu på sommaren håller vi på att smälta bort. Men man ska inte klaga över det fina vädret. Skulle dock vilja vara ledig nu för att kunna ta tillvara på det bara.


Gubbängen

Idag fick jag nycklarna till lägenheten. Ja, jag ska flytta från Nynäs och Fred. Orsaken till detta är att vi inte vill samma saker. Jag vill bli vuxen och skaffa barn och köpa hus medans han har kommit på att han inte vill det alls. Största orsaken är barnen. Jag vet att jag vill ha barn någongång, jag behöver inte ha barn just  precis nu men att vara ihop med någon som vet att han aldrig kommer vilja ha barn går ju helt enkelt inte Självklart vill jag att han ska ändra sig men det verkar inte ske. Tyvärr. Det känns verkligen skönt att jag har kommit fram till det här nu. Har funderat ett bra tag nu och ställde helt enkelt ett ultimatum och ville ha ett klart svar från Fred vad han egentligen ville. Det var inte direkt vad jag ville som ni förstår.
Så jag ska flytta. På ett sätt ska det bli skönt att bara se efter sig själv. Jag har ju aldrig bott själv. Om man inte räknar med några veckor i Falun precis i början av utbildningen. Jag kommer sakna Nynäs på sommaren och kommer nog komma ner hit och bada, sola och träffa familj men inte när det börjar bli höst. Då kommer det vara skönt att bo 20 minuter från huvudstaden.
Jag hade verkligen tur med lägenheten Var inne på folktandvårdens internsida och såg en annons. Svarade. Jag var tydligen först. Så jag fick lägeheten. Tjohooo! En tvåa på 53 kvadrat.

Balkongen högst upp i höger hörn är min!


Sol och bok

Sitter på balkongen och njuter av solen och värmen. Låg på stranden igår men känner bara för att sitta och fiak och läsa i soeln på balkan idag. Snodde en bok av syrran när jag var där. Hon lär inte märka det hon har ju 5 bokhyllor fyllda med böcker. Jag läser Jenna Jamesons självbiografi "Att älska som en porrstjärna". Jag gillar att läsa självbiografier. Den är helt ok.


Nya skor!!!

Idag var det en bra dag på jobbet, alla patienter kom!
Efter jobbet drog jag till handen och shoppade lite. Lönen kom ju idag! Köpte presenter till syrran och högklackat till mig. Nästa helg ska vi på bröllop och idag hittade jag ett par som kommer passa fint till min rosa/svarta klänning.
De här skorna fast i svart köpte jag.



Och så ska jag ha den här klänningen:

Jordbro 25/6-09

Vafan är alla ungar?!!! Ingen kommer. Det verkar vara så att i det här området ska man INTE boka in barn/ungdomar på sommaren. Annars är det toppen!!! Solen skiner och värmen är här!. Härligt!. Min fläkt går varm här inne i mitt lilla arbetsrum. Men jag klagar inte. Det är ju som sagt så härligt med sommar.

Syrran och hennes pojkvän åker till Kalmar idag ska jag ska passa deras lägenhet och katter tills på lördag. Ecca bor ju på landet, och då menar jag LANDET. Det är åkrar och hästar när man kollar ut från köksfönstret. Jag hoppas att jag inte får lappsjuka bara.
Idag  är jag verkligen på toppen humör. Det känns verkligen skönt att allt i mitt liv börjar falla på plats. Jag ska skriva mer nästa vecka som jag skrev i förra inlägget. Allt är inte klappat och klart så jag vågar inte skriva om det. Eller jo,det är väl klart kan man väl säga. Men inte helt ändå. HIHI! Nyfikna? Ja, några vet redan vad det handlar om.

Ska kanske gå in i sterilen och ta en titt nu!


Ja, jag lever

Nämen hej! Det var inte igår!
Har hänt mkt i mitt liv på sistone. Jag ska skriva lite mer detaljerat nästa vecka. HIHI!
Sitter på jobbet och solen skiner ute. Jag vill ha semester nu! Min semester börjar vecka 29 och jag hoppas på fint väder då.
Nu ska jag jobba!


RSS 2.0