Lite update kanske

Jag är rätt så trött idag. Har minst sagt varit en stressig dag på jobbet. Men det är positiv,hellre lite tempo än att sitta och glo.
Helgen har varit bra. Har verkligen försökt att inte känna att jag MÅSTE hinna så mkt som möjligt. Varför gör man så? Det får ju bara en själv att bli stressad och olycklig.
I fredags var det lite grillferre med jordbrogänget. Det var verkligen super trevligt att dricka och äta gott och umgås utanför jobbet. ALLA är verkligen härliga männsikor som kan bjuda på sig själv. Det finns ingen osämja alls. Ja,det är sant. Skitsnack exixterar inte! Det är verkligen helt motsatsen till hur stämningen i västerhaninge är. Det är sorligt och känns skit att det här härliga gänget snart kan komma att splittras vid utförsäljningen. Orättvist!

I lördags gick jag och tränade, någon som är förvånad? Fred sov hos mig och vi umgicks lite. Hämtade bland annat hans bil hos Clarre i Nacka. Min syster som skulle på "ladies night" kom hem till mig och fixade sig. Sen åkte jag med henne till Globen. Jag gick inte på "ladies night" utan jag gick faktiskt på ICA bara. Lördagskvällen blev lugn med glass och te framför tvn. Jucky hörde av sig så vi tog en promme och sen hem till mig för lite mer glass. Mums!

I söndags åkte jag till IKEA och köpte lite grejer och sen lite träning. Provade yoga. Det är ju mest avslappning men som var väldigt skönt. Jag måste verkligen lära mig att slappna av och varva ner.

   

Ett supergäng!


Snart helg!!

Jag är verkligen på toppen humör idag! Känns härligt! Och sen är det fredag. Jag och Bibbi har sjungit den obligatoriska "fredagsramsan" ungefär 3 ggr redan. ÅHH, vad skönt som sagt! Och i eftermiddag/kväll/natt är det fest. Tjohooo!

Positiva tankar/händelser idag:
Skönt med halvdag
Jag har mest undersökningar och får träffa massa ungar idag
Klockan 10 är det fredagsfika. Det är så lyxigt och gott!
Det vankas god mat och gott vin i trevligt sällskap
Ska kanske träffa Tulle
Lön



Mums!

Torsdagskväll

Har kollat på lyxfällan. Men du! Vad är det för människor? Paret nu ikväll måste ha något syndrom,ja,nått fel är det på dem. Stackars deras barn. ALLA borde INTE kunna skaffa barn.

Idag mår jag bra och är pigg och glad. Det var ju typ en månad sen. Jag funderade när jag mådde sådär om det kunde bero på känslomässig utmattning. Men så verkar inte vara fallet. Ja, har man förlorat så mkt blod som jag har den senaste månaden så är det ju inte konstigt att man blir helt slut.

Idag kände jag mig glad och peppad på jobbet. Hade mest undersökningar idag. Det var några barn som skrek vid första synen av mig och min behandlingsstol men jag är så bra på att charma de små! Det känns verkligen bra!

 Efter jobbet blev det medelpass på friskis sen hem och äta och duscha.
OCH IMORGON ÄR DET FREDAG!!! Tjohoooooooooo!

Som jag och Bibbi på jobbet brukar säga/sjunga

-vad är det för dag imorgon/idag?
-FFFFF
-R
-E
-D
-A
-G

FREDAG!! Wiieee Tjohooo! "Hopp,sparkar och vispande med armar är ett måste"

Imorgon är det även middag och ferre hos arbetsledaren Cathrin. Nästan alla från jobbet "jordbro" ska dit,det ska bli kul! Jag får inte glömma kameran bara. Ja, det brukar jag göra,mkt dumt.



De här programledarna ska det vara!

Lite kär i....

Ja, i ett hus! Har ju inte så mkt för mig som sagt idag och satt och glodde runt lite på hemnet. Och nej, jag ska absolut inte köpa hus.
Blev lite förtjust bara.



Sött va?

Tråkigt på jobbet

AHH, det är så mkt uteblivande och återbud den här veckan. Det är så tråkigt då! Själv så känner jag mig mkt piggare än tidigare. Ja, jag var ju helt slut i torsdags tex. Och gissa varför?! Jo, mens! IGEN! Nej, jag skojar inte!
Har haft mesn 3 ggr på en månad nu. Det suger  musten ur en kan jag säga. men nu verkar det mkt bättte :)

Kanske ska berätta vad som hände i helgen. I fredags var det ferre för mormor och moster. Det var mkt högljutt "skriver man så" men trevligt ändå.
I lördags tvättade jag,bakade frukostbröd, handlade, gick in till stan och gick på bio med syster,Jonas och Jonas kompis christoffer. Vi såg "flickan som lekte med elden" Ja, det var väl bra. Jag tyckte ju att boken var huuuur bra som helst och filmen höll inte enligt mig måttet. Det var några skådisar som man undrade var de hade hittat men Noomi var asbra!
Söndagen var en heldag med Fred. Ja, det är konstigt egentligen hur mkt man kan känna igen efter "uppehåll". förstår ni?

Nu ska jag käka lunch!


Liiite piggare

Jag har verkligen varit trött på senast! Men igårkväll efter träningen så hände något! Så skönt! Jag har målat i hallen i helgen och det blev sådär om vi säger så. Och med den nyfunna energin så fixade jag till väggarna lite. Jag tyckte att det blev ok men jag ska se när jag kommer hem ikväll. OM mina nödlösningar lyckades så ska jag sätta upp hatthylla och sätta ihop en byrå ikväll.

Jahopp, vad har hänt mer? Helgen var lugn. I fredags åt jag och Fred indiskt. Så gott men det blev dock lite mkt mat för min del. Sen i lördags tränade jag och åkte till IKEA. På kvällen kom mamma och syster över. Och slutligen i söndags så målade jag och tränade.

Nu är det förmiddagsfika!


Varför?

Igår var chefer och arbetsledare från de berörda klinikerna som ska säljas inne på möte. Där fick de turordningslistorna som delades ut på förmiddagsfikat idag. Känns skit! Att Jordbro som har ett så j-la härligt gäng ska splittras. Jag har verkligen roligt och skrattar mig fördärvad med alla. Ja, det är verkligen helt sjukt fel det som händer just nu. Jag har min grundanställning i Västerhaninge. Men tro inte att jag sitter säker för det! Vi blir ju också berörda. AHH! Jag kan ju inte bli arbetslös! Tydligen ser det ljust ut för min del, men det känns ändå lite osäkert.
Nä,det gäller att vara positiv och njuta av alla som jobbar här! Jag kommer sakna alla!

090909

Här sitter jag på jobbet och glor. Det är verkligen tråkigt när patienterna inte dyker upp. Är så j-la trött idag. Gick ändå och la mig vid i bra tid igår. Ja, det är väl den hemska höst/vintern som är på intåg. Imorse "trots trötthet" fick jag syn på rödgula löv/blad på ett träd. Vafan hände med sommaren? Jag frös även imorse. Det är inte så vanligt, jag är ju annars ett litet minielement.

Funderar och funderar en del som jag redan berättat. Jag orkar verkligen INTE med massa spel och skit, varför inte bara tala klarspråk? Det verkar ju vara så det funkar när man träffar någon "eller försöker få det att funka igen". Och detta beror ju på att man inte vill bli sårad och känna sig för utlämnad. Men hur ska man få det att funka om man inte gör det? Jag orkar verkligen inte lägga ner energi på spel. Är det någon som inte visar intresse så skiter jag hellre i det än "jagar".  

Lite trevligt nu: En superbra låt! Kings of Leon, åhh, jag gillar verkligen dem! Och deras låt "sex on fire" är just nu en favvo! Gillar hans röst! Het!


Måndag igen

Jahopp, nu är det måndag igen! Helgen flög förbi som vanligt men det känns ändå ok/bra att jobba ändå. I helgen har jag varit mkt slö och den har sett ut såhär: träning,mat,sömn,umgänge,träning,mat,träning,sömn,sömn,sömn.
Jag och Jucky slog klackarna i taket i lör med Gurra och hans "grabbs". Det var trevligt!

Annars har jag mest funderat i helgen. Att någon bara släpper en bomb sådär! Att få höra allt som man velat de senaste åren gör ju att det känns bra. Men är det äkta? Kan någon bara ändra sig sådär? Är lite misstänksam. Är det inte pga att han märkte att jag gått vidare och helt enkelt blev rädd och TROR att han vill dessa saker...? En annan sak jag funderar på är om jag orkar, för det kommer kräva mkt av oss båda om vi VILL och KAN få det att fungera.

 
Funderar en del just nu

Något kul!

Arbetsledaren kom precis in på mitt rum här i Jordbro och berättade att en tjej som börjat på tandhygienistprogrammet i Falun ska komma och askultera här. Det är ju super roligt! Jag kommer själv ihåg de första gångerna jag var ute bara för att få ett hum om vad yrket innebar. Det var även kul att höra att hon pluggar i Falun. Ja, det ska verkligen bli superkul!

Nu är jag verkligen på toppen humör! Och snart går jag hem och tar helg! Härligt!


F******K

När man tror att man har byggt upp en mur för att skydda sig. Då man känner sig avtrubbad och känslokall. Att då EN person kan rasera det. Ja, vad trodde jag eg? En personen i hela världen som får en att känna igen. Mkt att tänka på idag.


Ja, tydligen även någon lika kall som jag

Överlevare?

Vad konstigt hur man kan bli eg..ena dagen kan man känna något och andra är det som bortblåst. Ja, jag snackar om saknaden och kärleken till Fred. Det är väldigt skönt! Jag har satt upp en mur runt mig..ingen kommer in och kan nå mig. Jag slår ifrån mig negativa och dåliga tankar. Trodde inte att det skulle gå så fort bara. Men det är väl som flera har sagt till mig. Att jag helt enkelt under några år tillbaka har stängt av mer och mer. Att jag kände mig klar med all skit och bestämde mig för att det får vara nog nu.

Såhär har jag kännt i 1 månad nu. Vilken befrielse det är! Jag är glad och skrattar..inte för att låtsas utan för att jag uppriktigt mår väldigt bra. Kanske lite väl bra dock...?

En sak som jag har börjat med är att flörta igen! Det är ju hur kul som helst!  Under de senaste åren gick jag ju som en jäkla häst med skyddslappar för ögonen. Rädd att göra fel eller säga fel. Då fick jag höra HUR JAG BORDE VARA. Det är verkligen skönt att inte vara i den situationen idag. Och jag vill inte hamna där igen. Det är verkligen konstigt att man är beredd att utstå så mkt skit bara för att känna sig älskad och för att man älskar själv.

Ja, jag har börjat älska någon annan nu. Mig själv. Det går bättre dag för dag. Jag har förstått att jag faktiskt är en toppen tjej som förtjänar det bästa! Det finns inte plats för någon annan i mitt hjärta just nu, ja, förutom mina vänner då. Ja, mina älskade vänner som är där om jag behöver prata. Eller bara skratta med. Det är det jag behöver just nu. Jag är den enda på denna jord som kan ge mig den bekräftelse jag behöver. Det har jag kommit på. Ingen annan kan det. Det är upp till mig själv att bygga upp min självkänsla.
Jag gillar att vara singel just nu. Jag vill inte träffa någon. Jag kan inte ge eller ta emot kärlek just nu så det skulle verkligen vara en dålig idé om jag träffade någon.


Lite rolig info kanske

Vill ni veta en grej? Jo, när jag var på friskis i söndags blev jag liiiiiite förvånad när jag såg vem som skulle leda passet. Katarina Hultling! Det var tydligen hennes allra första pass och hon skötte sig galant!


Här kommer lite bilder

Ja, helgen var ganska blöt för min del. Ja, mkt att dricka var det. Men jag hade kul iaf!
 Jenny lagade mat

  Medan jag mest posade

 MAT!!!

 Denna helg blev det micropop. Mkt godare än de på spisen.

 På väg in till stan. Kolla min blöta/glansiga ögon! HAHA!

 En obligatorisk "pussbild". Självklart även ankläppen.

 Snyggo!

Det finns även en rolig film där Jenny snackar tyska. HAHA!! Fan, det visste man inte Jucky?!

RSS 2.0