Nu börjar det närma sig...

med flytt!!! Härligt!!!
Idag har jag ringt runt till skatteverket, adressändring och ringt och skällt på okq8 i Haninge. Varför? Jo, jag ringde för en vecka sedan för att boka en lastbil. Killen som svarade i telefonen var extremt otrevlig. Jag har gått och tänkt på den där bokningen och ringde därför idag för att dubbelkolla den. Men vad säger dem? Jo, att det inte finns någon bokning!! Idioten som tog emot samtalet bokade aldrig. Helt sjukt!! När jag frågade hur fan jag skulle göra nu då så svarade killen att det är många som försöker med det jag gör nu väldigt ofta. Han menade helt enkelt att jag ljög! AHH!!! Som tur var så fanns det en lastbil från 13:00 på lördag men det stör mig något enormt att DE gjort fel men DE får mig att framstå som att jag gjort nått fel.

Ett hett tips: Boka ALDRIG bil/lastbil från OKQ8 som ligger på Nynäsvägen 23 i Handen!

Lördagsmys med Tindra

Jag somnade vid 6 imorse! Sov till hela klockan 10. Jag började dagen med soffhäng och "the hills". Sen fixade jag mig och drog till IKEA. Köpte 3 stödben i min säng plus lite annat. Var ju själv och vill inte kånka på massa tunga grejer. Jag och Fred MÅSTE ju åka till IKEA när vi flyttat så det blev bara det nödvändigaste idag.

Resten av dagen har jag bara slappat. Så skönt! Legat i soffan hela kvällen. Ja, jag har blivit riktigt lat jag vet men så är det iaf.

Nu ska jag återvända till soffan och min lilla Tindris.


Ja, jag är vaken

Det är märkligt hur man ändras och kroppen/hjärna ställer in sig på att bli mamma. Sitter här och kan inte somna om.

Lite exempel

- Sover inte lika djupt. Vaknar av minsta ljud.

- Drömmer konstigt. Nu handlar ju livet om att skapa en trygg tillvaro för ett barn och man är rädd att något/någon ska "förstöra" det. Jag drömmer till exempel att jag dör eller att Fred inte är den jag tror, ja, kriminell är ett exempel ???

- Blir trött av för mkt människor. Ja, jag klarar bara några/nån timme på en fest till exempel. Det har inte alls att göra med att personer blir onyktra utan att det helt enkelt blir för mkt. Jag vill ligga hemma i soffan/sängen med en bok istället.

Det är tydligen ganska vanligt mot slutet att gravida drömmer att de föder. Men det kommer inte ett barn utan hundvalpar eller dyl istället. Det har jag inte drömt än. Men det kommer väl =)

Ska lägga mig i soffan med boken " Finns inte å kartan" nu. Hoppas att jag blir lite trött så att jag får sova lite.


Fredag och 100 dagar kvar!

Idag är det fredag. Härligt! Jag gillar dock inte att vi måste ha öppet till 17. Vill du gå till tandvården en fredag eftermiddag? Då är väl det vanligaste att man handlar och förbereder för fredagsmys. Eller har jag fel?

Idag är det även 25+4 (vecka 26) och 100 dagar kvar till beräknad förlossning. Nu känns det verkligen som att nedräkningen börjar på riktigt.


graviditetsräknare

Nu ska jag ta och roffa åt mig lite fredagsfika!

Nu får jag skärpa mig

Dags för uppdatering? JAA! Såklart!

Men vad har hänt?

Boende:
Jag har flyttat från min älskade lgh. Nu bor jag och Fred i hans lgh. Det är misär, mina grejer står överallt och min bristningsgräns är nådd. JAG VILL INTE BO HÄR! Jag gillar inte Freds lgh, den ger mig ångest. Men nästa helg så flyttar vi! Ska bli så skönt!! Jag längtar efter MIN säng.

Jobb:
Inget nytt där direkt. Jobbar på som vanligt. Får varje dag frågan "hur länge tänkte du jobba"? Just nu mår jag ju väldigt bra så jag kommer försöka jobba så länge det går. Är ju inte så glassigt att leva på bidrag "havandeskapspenning,föräldrarpenning".

Graviditet:
Blir tjockare och tjockare för varje dag som går. TROTS att alla sagt "oj,vad liten mage du har" så ligger jag precis på kurvan. Alla värden är toppen. Ja, jag mår bra. Är så jäkla fet bara =)
Bebis är nog en nattuggla. Att sparka mig i revbenen är tydligen är mkt rolig nattlig aktivitet. Jag får nog ta och lära h?n ett och annat =)
Den 31/8 var jag på ul nr 2. Fick träffa en virrig äldre tant som enligt mig gav mig orelevant info. Det man VILL höra är att allt är toppen och ser bra ut inte få en lång förklaring om orsaken till att hon bytte färg på skärmen. Hon kunde inte heller svara på frågan "hur lång är bebisen idag då?". Pension borde hon fundera på.
Enligt hennes uträkning så borde bebben komma på nyårsafton. Det hoppas inte jag. Januari vill jag.

Många gravida tar ju kort varje vecka för att se förändringen. Jag gjorde det någon gång men håller mig långt bort från en kamera. Känner mig verkligen fet och oattraktiv. Så det kommer ni nog inte få se.

Här är lite bilder från Malaysia

 Tunnelbana i Bankok

 Ön Kecil

 En cool gubbe i KL   Djungel utanför KL

 Fred tog igen sig efter en vandring på ön.

 Hänger upp lite blöta badkläder. Vackert va?

 Tempel utanför KL   Petrona towers i KL

 Mkt resande blev det. Bilden är från den 9 timmar långa bussresan tillbaka till KL

 När jag kom hem trött som få till Sverige möttes jag av en katt med diarré. Det var bara att bada hjärtat.

Nu spydde hon också. Puss hej!

RSS 2.0