Imorgon börjar vardagen

Har precis duschat och funderar på om jag ska lägga mig i sängen och läsa lite. Känns lite tråkigt att semestern är över redan.
Idag har jag varit konstant trött. Tänkte ta en långpromenad men den blev bara på sisådär 1 timme. Sen la jag mig i sängen och sov i 2,5 timmar. Jag har haft lite "krämpor" idag. Hmm, hur ska jag förklara. Det känns som jag har träningsvärk i benen när jag går och samma känsla har jag i armarna också. Sen som sagt så har jag varit så trött.

Nu ska jag nog lägga mig och läsa en bok som Fred bytte till sig på ön!






Ultraljud

Idag fick vi se vår bebis. Tydligen diffar det lite med datum. Man räknar ju från sista mensens 1:a dag och jag har haft en mkt oregelbunden mens. Det diffar på 16 dagar så han ville att jag skulle komma tillbaka om 2 veckor bara för att se att den har vuxit. Annars var allt bra! Bebis låg och viftade med armarna och hade fötterna uppe vid pannan. Vig!

Bf enligt mina beräkningar: 24-26 december

Bf efter ul nr 1: 3 januari.

För mig gör det absolut ingenting om bebben kommer i januari.

Nu ska jag sova. Har inte ställt om mig riktigt med tiden efter resan. Är van med +6 timmar.

Natti natti!

Meddelande fran Kecil

Sitter har barfota i sanden och njuter av de skona brisarna fran havet. Det har verkligen hant mkt. Kan val borja med att beratta att forsta natten har i paradiset inte riktigt blev som vi trodde. Var forestallning var att det INTE alls fanns sa manga turister har. FEL! Jag och Fred satt i beckmorker och vantade med packningen medan Agnes och Micke letade nagonstans att bo pa. Helt fullt! Efter irrande hit och dit hamnde vi pa ett vandrarhem. Dock fanns det bara tva sangar. Jag och Fred delade overslafen i en vaningssang som svajade vid minsta rorelse. Da kandes den tillfredelsen som jag nog tror att vi alla kanner nu mkt langt borta.
Vi bodde i nagra dagar pa Long Beach men nu bor vi i Coral Bay. Har i Coral Bay ar det mkt lugnare och trevligare. Idag har jag korsat on, en promenad genom djungeln pa 10 minuter till Long Beach for lite shopping. Fred ar ute pa vandring. Pga varmen valde jag att inte hanga pa. Imorgon aker vi harifran. Ser inte fram emot bussresan till Kuala Lumpur pa sisadar 8 timmar!
Nu ska jag ga till var Bungalow vid havet. Ser precis ut som en vykort!

RSS 2.0