Solen visar sig!

Tjohoo för solen! Mer mer mer!

De nya ägarna är här och har samtal med alla. Dock inte mig för jag tillhör ju en annan klinik. Alltså, jag ingår inte i köpet...eller hur jag ska säga.  De positiva var att vi fick bulle på förmiddagsfikat. Mumsigt! Sen ser jag inget posivit med dem. Jag kan inte riktigt sätta ord på det..det känns inte bra med dem helt enkelt. De känns inte äkta och "mänskliga". Svårt att förklara.

Imorgon är det fredag! Härligt! Ska redan idag börja fixa hemma, städa och försöka lokalisera alla julgrejer.


Fika snart!

Idag har det varit bra flyt på jobbet. Kul! Ser lite glest ut nu på em men det gör absolut ingenting idag ;) Snart är det fika också, det kan inte bli bättre!
Imorgon är det redan torsdag! HIHI! Snart är helgen här! Ska inte göra något speciellt men jag ser fram emot att ta fram "julgrejerna". Tänkte inhandla glögg och pepparkakor också! Här ska det firas advent! Kära famro fyller år på måndag också..89år! Helt otroligt!

Ska gå och sätta på kaffe nu!


Mys med filt och te

Är nyduschad och sitter i soffan med en filt runt mig och med en tekopp i handen. Kvalitétstid med mig själv. Härligt! Kollar på "desperates" och njuter av att bara ta det lugnt.

Dagens träning:
- 4km på löpbanet
- Medelpass
- 500 situps



Myspysigt!


Min axel...

Jag vaccinerade mig mot svinis i början av månaden och fick precis som alla ont i armen efter. Och nu känner jag av..ehh, musklerna på framsidan av axeln mot bröstet. Jag tror att jag satt i fel ställning när jag jobbade när det ömmade efter sprutan. Inte kul. Försöker verkligen tänka på det när jag jobbar. Har märkt att jag har en tendens att sitta med "höga axlar" och speciellt högern. 

Igår tränade jag..som vanligt. 
- Löpband 4km
- Medelpass
- 1000 situps

Jag betalade även räkningar, eller körde in dem så att de ska betalas när lönen kommer. På torsdag! Weehoo!


Snart hemgång

Sitter här och på jobbet. Svart utanför fönstret. J-la höst. Suck.
Dagen har gått snabbt. Har "assat" lite idag. Skönt och roligt med lite annat. Vi fick även tårta idag MUMS! Orsaken? Jo,för att vi är så bra!!

Helgen har som jag tycker alla helger gör nu för tiden,gått snabbt förbi.
I lördags firades mor. Vi åt "kina" på söder. Fett men ack så gott!

Igår var det lugnt. Fred kom över. Mkt mys blev det...även mkt glass....ja,för min del iaf. Jag älskar glass!...och tårta...och godis! Ja, socker helt enkelt!



Mumsig glass!


Tagit studenten precis?

Ja, den frågan fick jag precis. HAHA!! Dagens bästa!
Det var inte heller en tant eller gubbe som frågade utan en tjej som var några år yngre än mig.

Tydligen ser jag inte så gammal ut som jag tror!


UB ub ub

Ja, masssa uteblivande idag =(. Inte alls kul att försöka fördriva tiden då. Är i jordbro idag så det är positivt iaf. Har ringt min moder på arbetstid idag. Hon fyller år. Är fortfarande huuuuur trött som helst för er som ville veta det.



Grattis på födelsedagen mamma!

Trött

Jag som tyckte att jag var så duktig som gick och la mig vid 22. Jag vaknade igen vid 23 och kunde inte somna om! Jag frös, jag gick på toa och sen att Tindra satte sig mitt på mitt bröst och ville bli klappad gjorde ju inte saken bättre. Drömde så mkt konstigt när jag väl somnade vilket gjorde att jag vaknade titt som tätt. Så nu sitter jag här med stora påsar under ögonen och känner mig så j-la trött.


Här skulle jag vilja ligga just nu


Skithöst!

Vad är det för väder idag? Regn och dimma är inte ok. Känner att jag vill bort till värmen lite nu faktiskt. Lite sol och goda drinkar för att ladda batterierna. Sommaren var ju inte toppen för mig pga flytt och brustet hjärta. Hann inte ladda inför hösten utan andra saker tog tid och energi.
Läste metro på pendeln i morse också. Var ett reportage om mauritius, jag längtade riktigt mkt bort just då kan jag ju erkänna. Något jag ser fram emot är julen iaf. Att ta fram alla ljusstakar och stjärnor, dricka glögg och äta pepparkakor. Träffa familjen och vara lite ledig. Det är ju mysigt.

 Mums!

2012= SKIT

Har tänt massa ljus i heeela "läggan". Jag älskar verkligen ljus! Det blir så mysigt. Ja, vardagslyx tycker jag att det är!
Igår var det inte jobb inplanerat utan mässa istället. Träffade Karin och Anna som jag gick i skolan "Falun" med. ÅHH, tänk att det har gått 1,5 år sen examen. Helt galet! Tiden bara rinner iväg. Man måste ta tillvara på all tid. Mitt liv ser ju inte direkt ut som jag hade tänkt eller planerat. Men det gäller att ta det för vad det är. Jag vet fortfarande vad jag vill med mitt liv men jag kommer INTE kasta mig in i något bara för att. Trygghet är och har alltid varit väldigt viktigt för mig. 

Efter mässan igår träffade jag Jucky och Moe. En snabb fika med inslag av "New moon" och snack om 17-åringar. HAHA. Det var väldigt trevligt. Sen blev det träning.

När jag kom hem efter träningen så kände jag mig helt slut. Var hungrig och hade huvudvärk. Åt och sen la jag mig i soffan och höll på att somna när:....

Det ringde i min mobil. Det var Simon som tyckte att jag skulle hänga med på öl och bio. Först tänkte jag: Nej, jag är ju helt slut och har ont i skallen", men sen tänkte jag: Vafan, såklart jag ska! Kan ju inte ligga här!

Vi träffade Peter och Diana och drack lite öl. Sen bar det av till bion för att se "2012" Och nej, som ni nog räknat ut. Jag bestämde inte film. Och filmen sög men sällskapet var toppen! När jag släckte lampan var klockan 1:45. kändes sådär pga att jag skulle upp 6:45 för att tvätta imorse. Har även tränat. Sen har det varit slappt hela dagen. Superskönt! Har badat bubbelbad, var och slängde konserver och glas och gick och handlade. Ja, ni har rätt: GODIS! Mumsigt!

Nu ska jag färga mina ögonfransar och slappa lite mer här i soffan.




Psyk nästa?

Nu får jag väl ändå sluta! Jag förstår mig inte på mig själv. Ena stunden är jag superglad för att nästa känna för att gråta. Jag mår verkligen INTE dåligt så jag fattar nada. Labil som få. Och åter igen,nej. Jag hade mens förra veckan så jag kan inte vara med barn. Mina hormoner lever rövare ändå.


Småttisar

Idag är det verkligen lugnt här på jobbet. Vi är inte många som jobbar pga sjukdom och mässa. Pga att en tandsköterksa är sjuk som bruakr ha småbarnen på undersökning och info så har jag fått massa 2 åringar. ÅHHH!! Vad söta de är! Visst,de är rädda och gråter mkt men ändå!



ÅHHH, Tulle då!

Plaque off HAHAHAHA!

Vi har endel tidningar som vi lusläser här under rasterna. Vi fick oss ett gott skratt när vi såg en reklam från "plaque off". Det är tabletter för att reducera plack "bakterier" och i sin tur tandsten. Det finns för både djur men också nu till männsikor.  I annonsen ser man en kvinna i 50 års åldern och hennes katt och hon. Alla ser väldigt nöjda ut. Sen läser man:
"-Min hund hade problem med tandköttet och tandsten och efter jag börjat ge han/henne plaque off så har det blivit mkt bättre."
Sen kommer det bästa
"- Jag hade förfärligt mkt plack och har också jag börjat anv. plaque off." HAHAHAHA!! Går man ut med att man har en förfärlig mängd bakterier? Hett tips, borsta tänderna! Man märker verkligen att människor inte har någon kunskap.

Sen läste vi "året runt" också. Det är en skräckhistoria om tandläkarbehandlingar. En gammal tant som har fått sina tänder förstörda. Tydligen har hon fått diabetes typ 2 av en rotfyllning. Hallå, får journalister skriva så? Är inte de tvungna att kolla upp fakta innan artikeln publiceras?. Mkt illa.  


Endast för djur. Ett ben till hunden eller torrfoder har samma effekt på plackansamlingarna. Människor använder en tandborste och något hjälpmedel tex tandtråd för att göra rent mellan tänderna. INTE plaque off!

Mulet och segt

Det är seeegt just nu. Då är det verkligen INTE kul att jobba. Känner mig för att lägga mig på golvet och sova en stund. 


Hormoner

Min kropp, eller ja mina hormoner har fått tuppjuck. Blir så trött! Jag känne rmig lite gråtmild mest hela tiden och brösten känns större. Och ännu en gång, nej, jag är inte med barn! Det är inte lätt att vara kvinna. Eller, jo, men det är jag väl? En ung sådan ;)

Helgen spenderades faktiskt till större delen i Nynäs. Kändes ok. Får alltid liiite ångest men det gick bra. Jag vill doxk absolut INTE bo där nu. Fan, vad jag vet mkt om folket. Vilket självklart bidrar till förutfattade meningar och skitsnack. Ja, Nynäshamn i ett nötskal.

Vad tycker ni om den här kommentaren?

- Ja, men det är ju bra att du är man. Det gör ju att du får respekt i klassrummet.

NOT OK!
Höll på att börja skratta men lyckades på något helt makalöst sätt hålla inne skrattsalvan. Jag vet dock att jag gav personen några "fjortisblickar". Jag kunde inte hålla emot!

Slutligen Moe, jag tänker på dig gumman. En stor kram till dig!


Härliga fredag!

Ja, veckorna bara flyter på och nu är det fredag igen. Igår blev det ingen konsert, någon i bandet hade gått och blivit sjuk. Svinis kanske? Så går det om man inte vaccinerar sig! Fy skäms! Tydligen har de satt in en erättare som ska föröska repa in alla låtar på på dagen idag för ikväll och på lördag är det spelningar. Skulle INTE vilja vara den personen!

Är för övrigt helt frisk igen efter sprutan. Kände det redan på kvällen igår. Och vet ni vad jag gjorde? Jo, jag städade. Skönt! Nu behöver jag inte känna mig stressad över det idag efter jobbet. Nice!

Nä,om man skulle ta och jobba lite då...=)


Larssan!

Ikväll är det Lars Winnerbäck konsert! Weehoo! Kommer antagligen bli lite stressigt efter jobbet men jag tror att han kommer vara värt lite stress =)


Symptomlista

Tog svin-spruta igår. Kände mig helt ok igår,hade lite ont i armen, men sen har det hänt lite:

- Det började klia på benen, utslag "röda små prickar som kliade"
- Frös inatt. Sov med en stor tröja, strumpor och två täcken "brukar sova naken"
- Känner att det är nått skit i kroppen, lite hängig men det är inte så farligt.

Intressant va?

Blev lite nervös när jag skulle ta sprutan. Först står jag och väntar med massa russin i en timme, på arbetstid! Nöjd! Sen när mitt nr ropas upp så travar jag in och vem ska sticka mig? Jo, en grabb som inte såg ut att vara äldre än tolv! Höll på att fråga om han fått hår på snoppen än men jag höll mig. Han var även lite nervös till naturen och blev väldigt tafatt och blyg när jag försökte snacka med honom. Men jo, sticka kunde han!


Men du!

Igår hade jag nästan inte en lugn stund medan idag är det helt tomt i min kära tidbok!. Hur kommer det sig? Missnöjd.
Kanske ska skriva lite om vad som hänt i mitt liv kanske. I fredags var det partaj med jordbrogänget. Det var verkligen superkul! Jag tog det väldigt lugnt med alkoholen dock. Har verkligen inte tid att bli slö och bakis dagen efter. Vaknade upp i lördags och mådde prima. Nice! Min hals hade dock fått sig en omgång sång "skrik". Gick och tränade och tog en promme. Sen var det bara en lugn lördag med städ och tvätt. På kvällen kände jag mig riktigt hängig så jag trodde verkligen att jag skulle bli sjuk.
I söndags var jag slö. Vet inte varför. Gick och tränade och sen kom Fred. Vi var på IKEA!! I like! Åt supergod lasagne "jag som lagade" och hängde i soffan framför "ensam mamma söker" Ja, och sen var helgen slut!

På torsdag är det Winnerbäck! Weiihoo!

Nu ska jag traska ut i sterilen.

Dagens uppdrag- Jag ska försöka få vaccin,eller bli vaccinerad. Vi får se hur det går. Med ett leende kommer man långt. Ja, och sen är jag ju en liten smöris också men de tär en annan historia =)

 INTE ok!

RSS 2.0