Vad händer i helgen då?

Fredag: Ska gå på friskis vid 17. Sen vid 20 ska vi och fira Helene som fyller 29 år idag.

Lördag: Ska hjälpa svärmor att flytta till en mindre lägenhet.

Söndag: Jag har inget planerat, ska nog bara ta det lugnt. En promme kanske?
 Helene sitter till höger om mig på bilden. Ja, jag hittade ingen annan bild!

GRATTIS!!

Fredag!

Jag är tröööööööööött!!!! Det känns verkligen att jag jobbar heltid nu,trots att det bara handlar om 5 timmar extra. Att ha en ledig dag i veckan gjorde otroligt mkt! Fredagar är halvdag vilket är väldigt skönt.
Igår kväll så skulle jag egentligen in till huvudstaden och gå på info/seminarium om oraqix "bedövningsmedel"och tandvårdsrädsla men jag orkade verkligen inte efter jobbet! Det känns sådär idag, skulle verkligen varit intressant.
Jag gick och la mig tidigt igår kväll. Vid 22 låg jag i sängen, det händer nästan aldrig! Jag brukar vara pigg på kvällarna och ha svårt att somna annars.

Jag gick in på http://saos.spreadshirt.net/se/SE/Shop/Index/ och hittade tre t-shirts som jag skickade efter.





Fina va?

Shoppade folk för mkt i jul tro?

Ja, det är så jäkla glest i min tidbok. Jag har hunnit gå igenom osignade daganteckningar, ombokningslistan,uteblivandelistan och kollat hur jag ligger i kallelserna. Jag har även filat till min gipsmodell på min överkäke och gjort en bettskena! Ska bara klippa till den lite och sen är den klar! Det var faktiskt inte så avancerat. Körde imorse också. Gick relativt bra. Är lite stressad i korsningar och sådär men ganska så duktig ändå. Backade runt hörn och startade i backar, det gick bra!

Jag och valfri bisittare :)

Dags att börja betala CSN

Idag kom de första inbetalningskorten. Kändes lite jobbigt att se att se hur mycket man har i skuld. Ändå har de flesta som jag känner som utbildar sig längre utbildningar än vad jag gått. Alltså kommer de har mycket större skuld att betala av.
 Dags att betala tillbaka!

Dagens träning:
Medelpass på friskis.
Joggning 30 min.
500 situps.

Det är dött på jobbet

Hallå! Var är alla som ska komma till mig idag?! Väldigt frustrerande att sitta och se att tidboken blir glesare och glesare. Idag har jag och min handledare gjort mjuka bettskenor. Spännande och roligt var det! Vi tog också ett avtryck på mig så jag ska göra en bettekena till mig själv. Ja, jag kommer att vara stolt när jag väl lyckats med det!



Ja, nu ska jag gå och slipa tandstens instrument!

Mer helg tack!

Känner mig riktigt sliten efter min första heltidsvecka. Det var verkligen superkul att träffa andra patienter och göra lite annat än bara mäta fickor och "deppa".

Min helg:

Fredag:
Jobbade 7.30-12.30. Sen bar det av för en träff med Jenny. Det var trevligt. Vi lunchade tacosmat och shoppade lite. Det blev 2 par jeans på Gina á 99 kr styck! Jag är nöjd. Passade även på att köpa lite undisar också på hm. När jag kom hem gick jag på friskis, jag älskar verkligen passen på onsdagar och fredagar, Micke gör verkligen de bästa passen! Efter friskis var jag trött men fredag är ju städ-dag så jag städade. Efter städningen gick jag och Fred och åt på kinan. Det var trevligt trots att vi båda var fredagströtta.

Lördag: Fred åkte till sin mormor och socklade. Jag gick ner på stan och köpte gympaskor och tofflor till jobbet. Efter shoppingen gick jag en promme i en och en halv timme. Det började hagla och regna rejält så när jag kom in på Willys så kollade några lite frågande på mig. När jag kom hem kollade jag på tv och tränade lite kondition, mage och rygg. På kvällen gick jag och Fred till Freds farmor och fikade och kollade på djur/naturprogram.

Söndag: Klockan 8.30 ringde min klocka. Trodde det var ett skämt först, men icke! Det var bara att gå upp och infinna sig i tvättstugan för att tvätta 5 maskiner! Efter nybäddning av sängar samt påfyllnad i garderoberna med rena kläder så gick jag samma promme som på lördagen. När jag kom hem så hade Fred lagat mat. Mums! På kvällen gick jag på friskis. Såhär i början av terminen är det så mkt folk! Jag gillar inte riktigt när man inte kan flänga runt som man vill. Roy kom över och han och Fred kollade på "skånska mord". Jag klippte Tindras klor. Hon morrade,ålade sig och fräste. Hon avskyr verkligen det! 


 Mkt tvätt blir det!

Ja, och nu är jag här på jobbet. Har återbud. Inte alls kul.   

Dags för uppdatering

Den här veckan är det första veckan som jag jobbar heltid. Kommer säker känna av det på fredag kväll. Jag har även börjat köra igen och tänkte ta körkort snart. Grejen är bara att körskolans tider inte går så bra med mina. Vi jobbar nästan samma schema. Den enda dagen jag kan köra är på tisdagar när jag börjar 10. Det är lite synd. Går även på teorilektioner två kvällar i veckan. Ska dit idag direkt efter jobbet. Kommer inte komma hem till Fred förrän vid 21. Det är dock bra att läraren är så rolig och bra!
Idag är det ganska lugnt på jobbet.

Såhär ser mina veckor ut:

Måndag:
Jobb 7.15-17.15. Teori 18.30-20.30
Tisdag: Köra 7.45-9.20. Jobb 10-18.45
Onsdag: Jobb 7.15-17.15. Teori 18.30-20.30
Torsdag: Jobb 7.30-17.
Fredag: Jobb 7.30-12.30.

 Snart så!

Take me back

Paradiset! Jag saknar verkligen Grand Baie!

Te, min drog

Dagen har varit bra. Det har rullat på riktigt bra. Jag låg till och med lite före i tidboken idag. Det känns så bra! Imorse var jag dock lite missnöjd när jag skulle gå upp. Jag har så svårt att somna på kvällarna och det gör att det är ännu jobbigtare att masa sig upp till jobbet.
Helgen har varit ovanligt lugn.

Fredags: Det var min sista lediga fredag! Snart börjar jag jobba heltid. Gick en promme. Handlade. Fikade med famro. Städade. Tittade lite på let´s dance. Läste. Gick och la mig.

Lördag: Jag vaknade allt för sent. Vid 12:30. Fred skulle till sin mormor och lägga golv så jag passade på att panta burkar, kasta glas och konserver. Min mor skulle titta över men hon hade blivit sjuk. Alla i min omgivning har varit sjuka..inte jag..peppar peppar. Åt tacos,mums! Spelade chicago med Micke och Fred.

Söndag: Sov även denna dag för länge. Tog ner granen och lite julgrejer till källaren. Har dock kvar ljusstakar och en julstjärna. Tycker att det är sååå mysigt! Gick en promenad. Det var snorhalt.
Nä men usch vad tråkig jag är.

Jag dricker för mkt te. 6-8 koppar om dagen. Är det normalt? På jobbet dricker jag dock kaffe. För mkt där också tror jag. Idag på T4 infon mådde jag super illa efter att jag druckit två koppar kaffe och endast ätit en liten smörgås. Det var sådär.


Inställd pendel och lite snö

Imorse när jag vaknade var jag så trött. Jag kunde inte riktigt somna igår kväll så jag satt vid datorn,tränade och kollade på tv. Fred sov hos sin moder och jag gillar verkligen inte att sova själv. Det är verkligen konstigt att jag är kvällspigg och morgontrött nu för tiden. Så var det INTE förr.
Jag hasade iallfall mig upp och fixade mig för att åka till jobbet. Men går pendeln? Nej. Inte så ovanligt om man bor i Nynäs. Det blev extrabuss. Blev bara 15 minuter sen till första patienten. Alltid något.

Väder: Det snöar ute. Jag gillar det!

Gör: Har ingen patient nu, det var väl tur? Lyssnar på radion, Fergie. Har gått igenom osignade daganteckningar. Fyllt på rummet.

Mår:  Trött och super hungrig. Jag som aldrig bruka känna hunger. Jag är en sån som skulle kunna glömma att äta på grund av att jag helt enkelt inte är hungrig. Eller så brukar jag var iallafall.

Vill: ÄTA! Idag vankas det pasta och köttfärsås till lunch.

MAAAAAAAAAAAAT!!!!!

Dagen är snart slut!

Sitter här och väntar på sista patienten. Skönt att den här dagen snart är över. Har verkligen varit full rulle fram tills nu. Sitter med en kopp kaffe "har redan druckit 1 innan". När jag satte mig ner efter senaste patienten så kände jag verkligen hur trött jag var.
Nä, sista rycket nu!

2009

Nytt år! Tjoho!! Hade ett mysig nyår i Mark "ligger utanför Mjölby". Fred kompis har köpt en gård där fast han bor i Nynäs. Jaja, han gör ju som han vill. 
Har jobbat som vanligt också. Idag har jag till exempel suttit och kallat. Ja, jag känner mig riktigt duktig! Är i december listan nu! Tjoho igen! Har verkligen legat efter men nu börjar jag komma ikapp. Den 22:a börjar jag jobba heltid. Ska bli skönt med lite andra patienter än vanlig tandstensborttagning. Blir väldigt enformigt. Det var verkligen skönt nu i julas när jag hoppade in som tandsköterska, skönt med något nytt och skönt att inte ha samma ansvar. Ja, ni förstår nog.

 Nyårsmiddag hos Jens och Helene "kan jag inte se mer missnöjd ut eller? Hur tänkte jag där eg?"

RSS 2.0