Sista dagen i Earthbridge

Ja, det är sant. Det är min sista dag här i Jordbro. Känns så fel. Jag kommer verkligen sakna alla här. De är verkligen världens bästa och finaste gäng! Känner mest för att brista ut i gråt idag.

 

091216

Jag har tråkigt. Finns inte så mkt att göra på jobbet idag. Mkt återbud. Skulle vilja kunna åka och köpa de där förbaskade julklapparna istället för att sitta här som ett fån.

Igår var jag riktigt duktig på friskis. Hade en sån energi som jag inte gjort på länge. Har mest kännt mig trött efter jobbet på sista tiden. Men igår var jag pigg och duktig.

- Löpband 4km
- Dans Afro. Det var kul men absolut inte svettigt. Vissa andra "tanter" blev svettiga. Hur gjorde de för att bli det? Ett mysterium.
- Medelpassjympa
-1000 situps

 Dans afro=Roligt

Jobbigt med julklappar

Ja, jag skulle ju vara sååå duktig och börja i tid med inhandladet av klappar. HAHA! Vilket skämt! Hur tänkte jag där eg? Och vad har jag nu? Jo, en jobbig känsla i kroppen..stress kallas den nog.
Aja

Igår var det LasseBrasse på Hovet med Jucky. Onödig info: dreads luktar bajs. Människor med dreads verkar ha en ovana att ta på sitt äckliga hår och på så sätt utsätta omgivningen för bajslukt och illamående. Ett hett tips. Raka av skabbhåret.

Annars så är det mysigt med snö! Det blir så mkt ljusare och mitt humör åker upp i skyn. Kan kanske vara svårt att tro efter tidigare läsning i inlägget men så är det iallafall.

Nu-jobb

 En vit jul?

Sjuk? Nä,det hoppas jag verkligen inte!

Men tyvärr verkar de tinte bättre. Har kännt mig super trött hela veckan. I tisdasgs var det värst. Var helt utmattad och gick och la mig tidigt. Sen igår var det bra, kände mig trött men inte alls hängig. Men idag. Ja, idag är det inte kul att jobba. Drack te istället för kaffe på förmiddagsfikat. Sen började jag må riktigt illa och känna mig yr när jag hade pat. efter fikat. Satt och tänkte på hur jag skulle göra om det blev så illa att jag skulle behöva få ut lite. Ja, det var illa. Sen blev det bättre. Känner mig dock fortfarande slut och längtar hem till sängen. Skulle ju iväg ikväll med jobbet och käka. Men jag kommer inte orka. Känns ju inte så kul, men jag kommer ju inte ha eller vara så kul känner jag.

Lite rolig info: Jag har ett horn i pannan! Illa. Det är en finne under huden, ja, ni vet en sån som man inte kan göra nått åt. Ja, som sagt, jag har ett stort rött horn mitt i panna. Snygging!

 Tänk er hornet mitt i pannan. Ett rött sådant. That´s me!

 


Julbord

Ja, idag blir det julbord med vH gänget. Vi ska till Årsta slott. Var även på julbord i måndags med Jordbroklanen på Sundby gård. Det var sååå mysigt! Men vet ni något konstig? Gissa vad jag ser fram emot på julbordet? Jo,sillen! Meh, nu får jag väl skärpa mig! Jag har ju aldrig gillat sill! Vuxenpoäng?

Jobbet flyter på. Inte så många dagar kvar i jordbro bara. Känns så konstigt.



RSS 2.0