Kolla vad min dotter kan! Sitta!

foto0315 (MMS)

Kolla vad min dotter kan! Sitta!


Bakat lite på morgonen till syster som fyl...

foto0314 (MMS)

Bakat lite på morgonen till syster som fyller år idag!


Musik i vårt hus...

Ja, just nu i skrivande stund sitter Fred och hans grabbs och sjunger och spelar. Jag känner mig trött idag och vill inte delta. Har inte så mkt att tillföra. Idag har jag och min lilla familj gått promenad runt ringvägen och fikat ute på lövet. Mysigt! Jag och Ellie har också kollat in en ny affär "fyndbutik ala öb stuk" också. Vi fyndade "vanish". När jag och dottern kom hem hade Fred fixat mat. Lyxigt att komma hem och bara sätta sig och äta.

I förrgår var jag och Ellie i mina gamla hemtrakter och shoppade. Hon skötte sig exemplariskt! Om jag ska vara ärlig så saknar jag att bo där jag bodde förut. Allt var på bra avstånd, affärer,huvudstaden och Nynäs. Jag saknar VERKLIGEN ett bra träningsställe här i Nynäs. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men jag blir faktiskt lugnare att komma till "farten", borde vara tvärtom. Att vara/känna sig lugn i Nynäs men som sagt, tvärtom. Problemet är ju att jag älskar verkligen vårt "hus" här. Vi skulle aldrig ha råd med samma boende närmare stan. Sen är ju Nynäs toppen för barn att växa upp i.

Nä, om man skulle vara lite social då!

Tada! Dagens shopping!

foto0313 (MMS)

Tada! Dagens shopping!


Ellie och jag är på väg till farsta för li...

foto0312 (MMS)

Ellie och jag är på väg till farsta för lite shopping.


Sindra 2002-2011

Idag har jag och Ellie varit sega. Vi började dagen med två sovstunder. Jag och Ellie kom ut vid 13 för att överlämna rabarber-hallon-jordgubbskräm till Fred på jobbet. Han glömde krämen imorse och VILLE så gärna ha den. Min syster var även i nynäs idag. Hon ska vara lärare på sommarskolan och skulle gå på ett infomöte inför det. Sen tog jag och Ellie en promenad till affären.

Under prommen ringde jag upp svärmor som ringt tidigare. Tydligen hade katten Sindra som bor hos Freds mormor inte ätit eller druckit som hon borde och att hon nog var sjuk. Katten Sindra är eg Freds katt som han skaffade precis innan vi träffades. Då trodde han att det var en hane och katten bar namnet Sonny. Fred anade oråd när Sonny började jama och åma sig att det nog var en hona. Hanar löper ju i regel inte. Efter en tid så tyckte Freds mamma att Fred inte skötte katten som han borde och tog över henne. Allt flöt på bra och katten ändrade namn från Sonny till Sindra. Sindra gick ut och verkade må bra. Tills Gunilla skaffade en till katt. Det accepterade inte Sindra och visade det genom att kissa överallt. Så då fick hon flytta till mormor på landet där hon har jagat och sprungit omkring.

Efter maten åkte vi och hämtade Sindra för att ta henne till veterinären där hon skulle få somna in. Kändes så hemskt. Kvinnan som gav Sindra sprutorna sa att kissen var riktigt uttorkad och inte alls hade så mkt på benen. Det skulle krävas en del arbete för att få Sindra att bli bra igen, OM det ens skulle gå. Så det var ju det bästa alternativet. Freds mormor börjar bli gammal och ser dåligt och klarar helt enkelt inte av att ta hand om en katt. Det märktes att hon var sjuk också. Jag har alltid haft svårt för den där katten. Den har alltid visat "dålig attityd", fräst och varit riktigt otrevlig. Inte idag, hon jamade lite ynkligt i bilen annars så var hon lugn och fin.
 Hittade den här bilden från feb 2003.

På promenad i solskenet runt ringvägen. Hä...

foto0309 (MMS)

På promenad i solskenet runt ringvägen. Härligt!


Ellie förlorade kampen mot sömnen. Skönt!

foto0307 (MMS)

Ellie förlorade kampen mot sömnen. Skönt!


Tjena! Jag heter Ellie och är jättetrött. ...

foto0306 (MMS)

Tjena! Jag heter Ellie och är jättetrött. Sova? Näää.


Sömnlös

Jag kan inte sova!! Hur många koppar kaffe drack jag eg idag? Fööör många. Sitter här och försöker bli trött, går sådär.

Kan ju berätta vad jag gjort idag. Vaknade och undrade om mobillarmet ringt. Tar upp mobilen och den är helt blöt! Vattenflaskan läckte tydligen som stod brevid mobilen på nattduksbordet. Jag tar isär mob och lägger den på torkning. Simkortet hade redan rostat. Känns pissigt att mob är paj och att alla fina bilder jag har på Ellie är borta för evigt. Sitter vid datorn och försöker kolla runt efter mobiler. Tycker att touchscreen är skit och hittar ingen alls som verkar uppfylla mina krav.

Efter pw på bandet,dusch och fixning av mamma och dotter så beger jag och Ellie oss till bvc för mammaträff. Efter träffen tog vi mammor en fika. Härligt med sommar!

När Fred kommer hem så tänker jag att jag ska testa hans simkort i min döda mob. Inget händer när jag trycker på på-knappen. Jag vet att batteriet är nästintill fullt men Fred kommer med idén att försöka ladda den ändå. Och det funkade som startkablar! Mobilen återuppstod! Till och med simkortet fungerar. Har fört över alla bilder på minneskort nu ifall mobilen går sönder helt och hållet.

Efter maten gick jag och Ellie kvällspromenad. Återigen; det är så härligt med sommar!!

Min nya last: Bär och youghurt. Så gott!!

RSS 2.0