Natti natti

Ska gå och lägga mig nu. Ska bli mysigt att lägga sig och läsa en bok och lyssna till regnet. Den här dagen har bara flygit förbi. Har haft roliga och intressant patienter och fullt upp helt enkelt. Fred är ute med jobbet i stan ikväll så jag ska sova själv. Gillar inte att sova själv.

Jag tycker att det är lite roligt att läsa tidningar om det så kallade snökaoset som ska börja inatt/imorgon här i stockholmsområdet. Stod flera artiklar om det i metro och city och flera tyckte till angående att allt går åt skogen om det kommer snö. Varför är det så varje år? Skrattretande. Tänk om det inte kommer snö, det skulle också vara lite roligt.



Godnatt!

Missnöjd

Sitter här på jobbet. Helt dött har det varit nästan hela dagen. Då är det verkligen inte kul att jobba, om man bara sitter och glor. känns ju inte bra. Jobbar till 19 och hoppas verkligen att patienterna jag ska ha senare idag kommer! Jag är även missnöjd på att ingen på konsum svarar när man ringer. Är de alltså så några så att det inte ens hinner svara?. Sjukt. Orsaken att jag ringt 4 gånger idag är för att min gamla chef ringde och frågade om jag kunde jobba lite extra. Antagligen så hittade de väl någon annan "som inte kostar så mkt" att jobba istället. Men det skulle ju sitta fint med lite lättförtjänta pengar att kunna bränna i december. 


Alla goda ting är 3..


Tre saker jag går igång på:

Träning, dansvänlig musik, Tulle

Tre saker jag inte kan vara utan:
Träning, familjen, vänner

Tre saker jag ångrar:
Att jag var tjurig idag, att jag handlat för mkt från hm, att jag inte sparar mer.

Tre saker som gör mig glad:
Choklad, sommar, träning.


Tre saker som gör mig arg:
Folk som bara snackar skit om andra och inte gör något åt sitt eget liv, översittare, opålitliga människor.

Tre människor jag beundrar:
Johanna: Som vågade flytta upp till Norrland och började ett helt nytt liv, Jenny : som är smart och ambitiös, Freds kusin Åsa: som har haft det väldigt tufft men visat att hon kan komma tillbaka.


Tre saker jag skulle vilja göra:

Åka på semester, flytta till ett hus/radhus och få en stor garderob. 


Tre maträtter eller ingredienser i köket jag gillar:
Paprika, pasta och vatten.


Tre TV-program jag ser:
Grey's anatomy, Desperate housewives, färjan.


Tre saker jag har med mig i livet:
Familj, vänner och en utbildning.


Tre saker på önskelistan:

En walkincloset, körkort, solsken.


Tre bloggar jag inte kan vara utan:
Maddes, Jempas, Annas


Tre bloggar jag utmanar:

Madde, Jennifer, Jompis.


Bilder från helgen

Här är några av alla bilder från helgens festligheter hos Madde



Present öppning    Jempa, Soffan ochg Vicky
 Mer presenter Lovely Jucky

Moi Malin  Snygga Madde

 Jag och Anna  Jempa fokuserar på frågorna  pose  Malin och Jenny  före Efter  Kolla in skorna "jag fattar inte hur man vänder på bilden samt fläckarna på tunikan"  Kul på tåget


Måndag

Vad hände med helgen eg?

Helgen i korthet:

Fredag kväll:
Va på rotundan och åt med Tulle. Blev deras supergoda planka! Kvällen blev annars väldigt lugn. Vi gick och la oss vid 23.

Lördag: Marknad, fest hos Madde samt utgång i Sthlm. Det var verkligen skit roligt att träffa alla. Jag sög på bowlingen men roligt var det iaf! Jag ska lägga upp bilder när jag får tid ikväll.

Söndag: Tog en riktig sovmorgon. Jag och Tindra låg och myste i sängen. Vid 11 gick jag upp, hon låg kvar. Inte så ovanligt, en latare katt får man leta efter. Jag fixade och donade hemma, lagade mat och plockade undan lite. Vid 19 gick jag och tränade.

Nu har jag patient!
Höres!

Fredag!

Skönt med fredag! Det är verkligen mörkt och tråkigt ute men jag är på toppen humör! Ikväll ska jag och Fred gå ut och äta. Ska bli mysigt. Imorgon är det höstmarknad hemma i Nynäs. Vädret ska tydligen bli skit men det är alltid mysigt med marknader tycker jag. Sen imorgon är det ferre hos Madde! Jag ser verkligen framemot det! Jag har för övrigt träningsvärk i olika delar av kroppen. Det var verkligen längesen jag hade det. Det är dock ganska skönt tycker jag, då vet man ju att kroppen har fått jobbat ordentligt.


PSP

Idag fick vi vårt PSP som vi beställt. Fred blev som ett barn. Orsaken till att vi har köpt det är för att vi inte ska bli allt för uttråkade under flygresan. Jag har köpt Råttatoulille. Ja, det är ett barnspel men jag gillar sådana spel. Grafiken är verkligen bra.


The day off

Idag är jag helt ledig! Det känns verkligen skönt att inte ha något inplanerat utan bara kunna ta det lugnt. Jag sov ut idag. Jag behövde verkligen det. Känner mig utsövd och pigg. Jag åt frukost och diskade. Utan stress. Härligt.

Har ni sett reklamen från Crime medicine på tv och i tidningar? Ni som inte sett den så handlar kampanjen om att kunna köpa läkemedel på internet. Vilket vi nog alla vet, är livsfarligt. Jag förstod inte om det var seriöst eller om det var någon sorts kampanj för att INTE köpa läkemedel via internet. Ja, jag vet vad "crime" betyder" men reklamen är lite "skum" så man blir lite orolig att den faktiskt är seriös. Jag gick in på hemsidan idag och fick reda på att det var läkemedelsverket som stod bakom denna kampanj. Jag tror nog att många har gått in på sidan när de sett reklamen så de har verkligen lyckats få fram sina åsikter. Smart!

http://www.crimemedicine.com/

Dagen händelser hittills:

Vaknade:
Det stod 10.20 på min mobil men jag låg kvar i sängen i typ 20 minuter.

Frukost: Te "en stor kopp" , solrutanknäcke och en apelsin.

Städat: Diskat "behövdes", plockat lite.

Tränat: 45 minuterspass, 500 situps.

Tänkte hitta på:  gå och hälsa på Famro.

None Famro och jag förra sommaren

Gina tricot och annat

Hehehehe. Har ni också märkt att Gina fått en webshop. Farligt Farligt! https://www.ginatricot.com/se/#/collection

Sitter på jobbet och det flyter på, inga svårigheter direkt. Längtar fortfarande till semestern. Behöver vila. Det konstiga är dock att jag är trött på morgonen men pigg på kvällen. Jaja, tänker väl ni nu. Det är väl inte så konstigt. Men jo det är det visst för jag är en så kallad "morgonmänniska" Kan sådant ändras bara sådär? Jag förstår inte. Helgen var lugn och skön. Jag behövde verkligen det. När jag vakande vid 9 i lördags tills dess att jag gick och la mig vid 22 så var jag helt slut. Kände mig helt utmattad i kroppen. Jag är inte sjuk utan det måste helt enkelt vara att jag behöver ledigt. På söndagen var jag lite piggare men inte 100. I söndags firade jag och Fred förövrigt 6 år tillsammans. Men Fred glömde det som vanligt. Det är verkligen tråkigt när killen inte kommer ihåg något sådant. Och det har han fått höra också.

Dagen:

Jobb: 10-19

Träning: Vet inte om jag hinner till friskis men annars blir det ett pass hemma i vardagsrummet och de sedvanliga situpsen.

Mat: Ja, Fred får laga mat idag. Jag är ju inte hemma förrän vid 20. Om han inte lagat något så blir det mannagrynsgröt med socker och kanel. Brukar bli det. Mumsigt!

Ser fram emot: Min lediga dag imorgon. Semester. Festen hos Madde på lördag.

Hösttrötthet

Vilket skitväder det är! Det är mulet och regnigt. Jag har inte vaknat än och kommer nog inte göra det heller idag. Så seg. Oj, vad negativt det blev nu då!

Igår kväll fixade jag med betalningen till resan! Tjohoooo!! Äntligen! Kändes lite konstigt att betala en "räkning" på 46500 svenska kronor. Galet. Jag måste verkligen ha semester. Tiden går så snabbt så när jag minst anar det så är det den andra decembver och vi ska åka! HIHI!!

Glest i tidboken

Vad har hänt? Varför avbokar alla patienter sina tider idag? Jag har istället suttit här och kallat och bockat av kallelselistor och ombokningslistor. Visst, det är bra att det blir gjort men det är allt lite tråkigt utan patienter. Jag jobbar till 19 och jag hoppas att alla inbokade patienter kommer. Annars blir det, som jag nämnt tidigare. BOOORING!!!
Jag har suttit här och tänkt lite över hur snabbt tiden går! Snart är det jul igen! Och snart åker vi till Mauritius. Tiden bara flyger iväg!

 Paradiset!

Jobbar

Sitter här och har en paus mellan patienterna. Det är skönt ibland. Blev väldigt glad över en patients kommentar ang min hårfärg. Hon trodde att det var min naturliga och tyckte att jag verkligen passade i den! Har fått olika kommentarer efter toningen. I Freds släkt lät det " ja, det var ju speciellt" och "vad har du gjort med håret!". Andra har blivit lite chockade vid första ögonkastet men sedan sagt att det passar mig och "mina färger".  Ja, jag är supernöjd iallafall.

Dagen:

Jobb:
Hänger här på folkis till 17.15. Sedan är det hemåt för middag och träning.

Gör nu: Väntar på att lunchen ska börja. Är riktigt hungrig nu. Till lunch blir det fullkornspasta, köttfärssås och grönsaker. Jag har nedräkning!

Middag: Tulle ska fixa middag idag. Igår sa han att han ville ha fisk. Vi får se vad det blir :)


Inköp för fest och semester

Råkade av en slump komma in på Chicy.se. Hittade tre klänningar. Ops!
Babydoll klänning m rosettSatin tubklänning - Svart
En mörkbrun tubklänning och en lila och ljusgrå tubklänning "Alltså inte svart men de som jag skickat efter fanns inte längre på bild när jag gick in igen."

Jag är beroende av The Hills

Förra helgen gick alla the hills avsnitten på MTV men jag hann inte se alla. Så jag har varje kväll den här veckan kollat på ett eller två avsnitt per kväll. Hih! Ytliga amerikaner är roligt och intressant att följa!


Härlig höstdag

Det har verkligen varit en vacker höstdag. Himmlen har varit blå och vädret behagligt. Gick en långpromenad i två timmar. Härligt. Jag har även äntligen kommit ihåg att svara på Maddes inbjudan till födelsedagsfest. Ser verkligen fram emot att träffa the old gang "plus andra av Maddes vänner", kommer nog bli riktigt kul.Helgen har varit lugn, ovanligt va? Igår lkväll var jag hemma själv och tränade. Har fått en ny träningsdvd så jag körde två pass på den, ett 50 minuterspass och ett 35 minuter pass. Självklart gjorde jag även de vanliga 500 situpsen. Ja, jag är galen men jag mår verkligen bra av att träna.
Ringde även Jessica idag, var ju ett tag sedan. Var kul att höra hur hon har det. Hon och Micke har ju flyttat in i huset nu och jag fick ju självklart en inbjudan. Så jag tänkte åka till henne någon helg framöver.

 Jag och Jessica i juni.

Ny frilla

Har ju varit trött på mitt hår ganska länge. Det jag har gjort med det är endast att sätta upp det i en knut. Blir tråkigt i längden. Här är före och efter bilder.



Hur kan det bli såhär?

Såg dokumentären alldelles nyss. Det är skrämmande. Hela hans liv var ett cirkusnummer. Media älskade honom och han älskade uppmärksamheten. Han är känd på grund av att han bev världens fetaste man 2006. Hemskt!

 

En lördag med Betnér

Helgen var lugn. Ovanligt va? I fredagskväll blev det lugnt med lite kortspel. Sen i lördags så gick jag och tränade Core på morgonen. Det är verkligen skönt att träna tidigt på dagen tycker jag. Att ha gjort det och kunna ägna sig åt annat. Micke fyllde år i onsdags så i lördags var det lite ferre. Magnus Betnér och två okända komiker var här i Nynäs så vi gick och såg dem. Det var roligt. Det var dock för mkt folk och för lite luft så jag blev illamående och svimmfärdig. Vi stod under hela Betners nummer, som var 1 timme men efter en halvtimme var jag tvungen att gå ut och få luft. Det var lite tråkigt att jag int emådde bra men det var ändå en bra kväll tycker jag. Igår var det riktigt skitväder så vi åkte och storhandlade och sen var vi inne hela dagen. Det kan vara skönt det också ibland. När jag gick på friskis igår kväll så blev jag helt blöt om fötterna och det var ju inte så att jag hade tänkt efter och tagit med mig strumpor.

Jobbet flöt på bra idag. Hade lite funderingar kring debitering och recall "besöksintervaller" och det var skönt att få höra att jag gjort och tänkt rätt av chefen.

Dagen i korthet:

Jobb:
7.15-17.15

Middag: Spagetti och köttfässås. det var Fred som kokade ihop middagen idag. Det är skönt att inte stressa hem till det.  

Träning: Medelpass på friskis. 30 min träning av mage rygg med hjälp av träningsdvd. 500 situps. Ja, jag älskar och träna. Hur kunde jag vara så slö förut?  Jag började ju träna för bara ett år sen! 

 

Bullar!

Har hunnit med riktigt mkt hittills idag!
Dagen så här långt:

Tvätt:
7-10.30. Självklart så var det inte så mkt tvättmedel och mjukmedel kvar så jag fick gå till Willys och hänga på låset. Passade på att handla mat och annat som vi behövde. Har även vikt all tvätt och bäddat sängen med nya lakan .

Städning: Lägenheten såg inte så illa ut idag "som förra veckan" så det gick snabbt att städa.

Bak: Skulle eg. åka och hämta mitt pass men klockan blev för mkt så jag passade på att baka lite bullar istället. Det är ju faktiskt kanelbullens dag imorgon! Det blev vaniljsocker/socker fyllning i några och kanel/socker fyllning i andra. Har ätit en del redan! Mums!

Träning: Tränat rygg och mage efter en träningsdvd som jag har. Ska även kila till friskis snart.
 

Blir ni provocerade?

Jag tror att jag skrivit om det här tidigare men här kommer det igen. Varför blir folk provocerade av att jag inte gillar att dricka alkohol? Visst ibland kan jag ju festa "och dricka"  men jag känner absolut inte för det. Varför är det så konstigt? Jag tycker att det är jobbigt/frusterande att vara seg och om det går riktigt illa, riktigt bakis. Då försvinner ju en hel dag med att bara må dåligt. Jag har bättre saker för mig, som att träna.

Dagen:
Jobb:
7.15-16.15. Var jobbigt att gå upp imorse men när jag väl kom till jobbet så var jag pigg.

Dagens mat: Varken jag eller Fred var riktigt hungriga så det blev mannagrynsgröt och smörgåsar.

Träning: Medelpass på friskis. Den vanliga ledaren var sjuk så en "gammal" ledare hoppade in. Det var ett riktigt bra pass! Jag saknar vissa av de ledarna som slutat. Det var lite mer go i dem. Jag har även gjort mina gamla vanliga situps.

-Ett bolag som inte tjänar så mkt pengar på mig.

RSS 2.0