Ny bil

Igår tog jag och Fred en tripp till Sollentuna för att provköra en bil. Det slutade med att Fred köpte den, eller beställde en som ska komma om sisådär 2 veckor.


Ont i halsen

Jag blir så irriterad på min hals! Idag känns den inte alls bra, är svullen och det gör ont när jag sväljer. Den har spökat fram och tillbaka i några veckor nu. När det inte gör ont så irriterar den mig för att det känns som om något sotter i halsen. Men icke! Ja, jag blir trött.

Så det är nog ingen bra idé att träna idag...? Jag vill verkligen men man vill ju inte få lunginflammation eller nått.
Idag så skiner solen iallafall. Det blir kanske en långpromme istället för hopp och studs på friskis.

Och idag är det ju fredag! Härligt! Jag har det väldigt slappt på jobbet idag. Många återbud. Men något som jag ser fram emot i min närmaste framtid är fredagsfikan om 45 min. Gott!


J-la höstväder!

Det är snart Maj men så ser det verkligen inte ut. Det har snöat och ser tråkigt och kallt ut. Inte ok. Jag sitter på jobbet. Jobbar till 19 idag, är trött. Har inte sovit bra alls inatt. Imorgon är det dock fredag! Skönt! Jag hoppas att vädret blir bättre till dess!

Högst på önskelistan:


Vad har hänt?

Jag har inte skrivit på evigheter. Vad har hänt sedan sist? Min syster har flyttat hem till mig, har jag skrivit det?

Ja, jag jobbar och jobbar. En tandhygieniststuderande är på vår klinik. Jag får hoppa in som handledare då och då. Det är verkligen kul!
En annan sak ang. jobbet. Vi har äntligen fått en arbetsledare! Ok, hon börjar den 9 aug men nu är de tett faktum vem och när den nya dyker upp. Hon var och hälsade på förra veckan. Svårt att få en bild när man bara hälsar men jag litar på att chefen vet vad hon gör.

Det har varit 25x3 års fest. en riktig höjdare! Något konstigt var att jag INTE blev bakis dagen efter. Någon som vill ha tips?

Sitter i vardagsrummet och väntar på att skit hockeyn ska sluta. Ja, jag sitter och väntar på "sex rehab med dr Drew". Ja, jag vet att det är en dockusåpa om andras missbruk men det är faktiskt ganska skönt att kolla på. Och veta att man själv aldrig kommer hamna där de är. Trots strulig barndom så blir man inte porrskådis!

 Vadå sliten grabb.

Hmm, vad har mer hänt?

Kommer inte på just nu.

God kväll!

RSS 2.0