Middag hos Sadia

Efter en lång dag  skolan med fnissanfall och trötta ögon åkte nästan alla i klassen hem till Sadia. Hon kommer från Pakistan och bjöd oss på super god mat!  Och det var så mycket mat också! Det var verkligen trevligt att träffa alla utanför skolan och man kunde sitta och prata och skratta i en avslappnad miljö. Sadia lärde oss också dansa och det var verkligen roligt att se när alla stod och försökte dansa, många skratt. Tack för ikväll Sadia!

Jag tror att jag ska åka hem imorgon till Nynäs och därmed börjar mitt jullov!! hihihihi!
Jag måste också plugga såklart, har ju tenta direkt efter lovet.
Nä, nu måste jag skriva lite på a-uppsatsen så att jag kan åka hem imorgon!
Ville bara berätta om en underbar kväll med roliga människor och god mat!

Plugghelgen börjar lida åt sitt slut

10/12-06

Nu sitter jag i min säng här i Nynäs med en söt katt som fått stryk i en catfight i natt. Jag ska återvända till Falun nu ikväll, tycker att det är så tråkigt att behöva åka från min Tindra, men hon klarar sig. Rebecca kommer ju och matar henne varje dag och tar bort kattbajs som placerats ut av en missnöjd katt..TINDRA!! men hon är ju så söt så hon kommer undan med det:)
Jag har praktiskt taget pluggat hela helgen, vilket är bra, så jag inte behöver skriva på A-uppsatsen på jullovet. Är nästan klar med det jag skulle skriva om. Jag skulle ju aldrig pluggat såhär om Fred vart hemma så på ett sätt är det bra att han är i Tobago.

I fredags satt jag och tittade på något tv program då min mobil gjorde ett sms ljud, jag tittade såklart och såg att det var en leveransraport, mitt sms hade kommit fram till Fred! En stund efter det fick jag ett meddelande från Fred som skrev att han försökt ringa men att det inte gått..så jag testade om jag kunde komma fram till Tobago..och efter några väldigt konstiga ton signaler svarade min älskling!
Det var skönt att prata med honom, jag behövde verkligen det.

I natt åkte ju den förste svensken upp i rymden och efter flera timmars pluggande följde jag starten..roligt liv jag verkar leva nu va?

Nä,nu ska jag byta kläder och sedan påbörja min resa till Falun!

Skallens ben, nerver och kärl

Åhhhh!

Jag har suttit och pluggat hela dagen och det känns inte som om något har satt sig i skallen! Det känns inte alls bra.
Imorgon ska jag också plugga hela dagen men man vill ju göra något annat än att sitta inne och plugga. Idag har jag inte ens varit utanför dörren.
Det ska bli skönt att åka hem efter tentan på fredag. Det är tydligen marknad i helgen, det kan nog bli mysigt.
Igår åkte Fred iväg, det känns så konstigt att man inte kan prata varje dag. Jag höll på att ringa honom idag men kom sedan på att det inte går. Jag skickade ett mess också, men det gick inte heller. Det känns tungt idag och jag skulle verkligen vilja prata med honom.

igår ringde Jenny och vi "eller mest jag" pratade en bra stund. Jag tycker att det är så skönt att man är så bra vänner att man inte behöver höras varje dag men då man gör det är allt som det alltid har varit. Det är verkligen fint med gamla vänner som man vet vart man har.

Jag har fortfarande magsmärtor, vilket troligtvis är magkatarr. Jag förstår inte hur jag kan få det nu, jag känner mig inte alls stressad, det måste vara något undermedvetet. Jag vet inte.

Jag ser fram emot julen och då ska jag verkligen försöka ta det lugnt, så att jag kan bli av med magsmärtorna.

Nä, nu kallar os frontale, v.jugularis, n.trigeminus och m.masseter!
Kram hej!

Allmäntandvård och Willys

4/12-06

Min dag började sådär idag, jag gick upp klockan 7 för jag trodde att jag började klockan 9 men när jag kom till skolan visade det sig att jag började klockan 10. Det var egentligen bra, då kunde jag sitta och ta ut åhörarkopior i lugn och ro.

Idag var det inte alls roligt i skolan. Vi hade "allmäntandvård", alltså mötet med patienter. Kvinnan som föreläste sa saker som man redan vet. Om man inte är dum i huvudet vet man hur man behandlar andra människor! Är det de man ska lära sig på högskolan?

Efter skolan drog jag, Jessica och Anna till willys!
Anna shoppade loss, hon slängde bara ner varor i vagnen! Hon kommer inte behöva handla på länge, smart Anna!
Jag handlade också en hel del, det är skönt att komma hem och inte behöva gå och handla direkt.

När jag kom hem till lägenheten hade de bytt lås..det var verkligen tur att jag kom tillbaka till Falun igår så jag fick min nyckel. Jag är inte säker på att min room-mate skulle öppna om jag hade ringt på. När jag ringde på dörren en gång förut öppnade hon inte "lite konstigt,jag vet". en annan konstig sak hon gör, eller inte gör är att svara i hemtelefonen när den ringer.

Nu börjar "helt hysteriskt" igen!
Kram hej!

Shopping!

1/12-06

Idag är det december! Tiden går så snabbt! Jag gillar verkligen julen, ja, jag vet, jag låter som ett barn men jag gillar när det är mörkt ute och man sitter inne med massa ljus och varm glögg. Härligt!
Jag glömde ställa min mobil igår kväll och jag skulle upp vid 7 för att hinna tvätta idag.  Jag vaknade till och tänkte "åhh, jag kan ligga kvar, klockan är väl 6 iallafall..åhh, vad mysigt."..men då jag tittade på klockan var hon 7:30!!! Blev lite panikartat men det gick bra ändå!

Igår fyllde farmor 86 år, hon är verkligen en krut-tant, så pigg vet jag ingen annans farmor som är. Det var mysigt, jag och Rebecca gick hem till henne och fikade.
Sedan gick jag och Rebecca plus männen och åt pizza..onyttigt men mycket gott!
Fred köpte en högtalare till sin el-gitarr som han har skickat efter igår..jag vill inte ha den här hemma..den är så ful! och alla sladdar sen!!! 
Jag undrar vad det är för oljud jag kommer att utsättas för i framtiden..men Fred är ju nöjd iallafall..

Idag ska jag åka till Farsta och shoppa lite julklappar plus skor och kanske något annat till mig själv..hihi..
Ja, har man inte råd att åka till Tobago får man skämma bort sig lite på andra sätt.

Efter shoppingen ska jag hem till svärfar och styvsvärmor på middag..inte själv alltså..nä, Roy och Fred ska också vara där såklart!

Borde egentligen sitta och plugga nu..men jag är ju inte så bra på att sätta igång..jag har pluggat såklart men jag känner att jag borde läsa mer...jag kommer nog att sitta på de två egna studier dagarna innan tentan och hårdplugga..jag kommer också att bli mycket arg på mig själv för att jag inte har pluggat så mycket som jag borde gjort...

Ska fixa mig nu och dra till Farsta...Puss hej!

RSS 2.0