Mässa fixad!

Nu har jag ringt och bokat om patienter så att jag ska kunna gå på mässa! Tjohooo! Det är verkligen bra här i Jordbro. Vi får gå på olika kurser och mässor på arbetstid. I VH skulle det bli ramaskri om man ens skulle nämna mässan.


Trött men på bra humör

FREDAG!!! Härligt! Har kommit in i en period då jag inte sover så bra om nätterna, håller på och snackar i sömnen och sådär. Jag tror att det beror på den här j-la försäljningen av kliniken i jordbro.

Igår fick vi reda på vilka som har köpt alla 10 kliniker i Stockholmslän. De har ingen som helst erfarenhet, kunskap om tandvård! Ja, alla blev lite ledsna. Så igår var det mkt pepp och kramar här på jobbet. Det känns verkligen helt fel att det här gänget ska splittras! Men man ska vara posivit, det kanske kommer något riktigt bra ur detta. Vet ni vad de fick köpa de 10 klinikerna för?..23 miljoner. Ja, de gjorde ju ett riktigt kap. Pinsamt. Hörde imorse av en som pratat men någon från huvudkontoret och tydligen kostade klinkerna ca 500 000 per behandlingsrum. Ja, det är illa att de accepterade budet tycker jag.

Men ikväll är det fest med det här toppengänget "Jordbro". Vi ska mötas upp 17:30 för en drink och sedan ska vi till Golden hits. Alla ser verkligen fram emot det. ÅHH! Ska bli så kul!



Jag hoppas verkligen inte att jag kommer ligga i denna vinkel och titta mot ingången :)

Suturtagning mm...

Ja, har precis tagit bort några stygn. Det är INTE svårt men jag har ju inte gjort det så många gånger så det var lite pirrigt innan. Men sen körde jag bara!
Igår var jag så trött när jag kom hem. Blev lite piggare av kaffe men kände ändå inte riktigt för att träna. Efter lite diskussion med mig själv så tog jag mig i kragen och åkte iväg till friskis. Sprang 5km och gick på medelpass. Träning är verkligen bra när jag är trött! Blev hur pepp som helst!
I omklädningsrummet efteråt började två kvinnor prata med mig. Jag citerar " Du är ett litet energiknippe där i mitten". Ja, jag blev nöjd!

Helgen var toppen för övrigt! I lördags var det partEY i Hökis. Jag gillar verkligen att träffa nya människor!

I söndags gjorde jag en kupp och drog till Nynäs. JA, det är sant! Har inte varit där på nästan 3 månader. Och ja..liite jobbigt var det allt men bara att träffa Tulle gör att det är värt det.



Nu ska jag fika!

Glädje och pirr!

Jag vet inte vad det är med mig idag. Är på toppen humör! Det måste ju ha lite att göra med att jag är i Jordbro med det bästa arbetsgänget som finns! Den 30 oktober ska vi på Golden hits tillsammans! Det kommer bli så kul! Jag VET att det kommer bli många skratt.

Sen har det nog att göra med att jag idag har en bra dag och TROR jag vet hur jag vill ha det. Ni vet hur det känns när man är nykär och går med ett leende på läpparna och lite pirr i magen. Så mår jag just nu!


Mkt att göra vet du!

Ja, jag är usel med uppdateringen just nu!
Grejen är att jag inte har hittat tiden på senaste. Jag jobbar och det har varit fullt upp kan jag säga! AHH! Men det är så det ska vara! Efter jobbet åker jag hem,äter och drar och tränar. Och sen är dagen slut. Vi har stegtävling på jobbet "hela folktandvården i sthlm" men jag är riktigt besviken på mina tanter i Västerhaninge. HUR kan man bara gå 3000 på en dag? EHH?  Så många steg tar det för mig bara att ta mig till jobbet. Nä,dåligt tycker jag! I jordbro är de dock väldigt pepp! Jag vill byta lag! Ni kan ju tänka er hur det skulle låta i VH då ;)

Ja, vad har hänt på senast då
- Har "permat" håret
- Jobbat
- Tränat
- Funderat på hur JAG vill leva mitt liv egentligen. Ja, vad VILL JAG eg? AHH! Blir lite trött på mig själv. Ena dagen känner jag si, och andra dagar känner jag så. Känner mig så svag och labil just nu. Kan bero på mensen som snart kommer. Hoppas att det är så. Jag HATAR att känna mig "dum", inte ha koll och veta vad som händer runt mig.
- Varit på ferre! Och nu i helgen och nästa helg verkar det bli samma upplägg! Trevligt! Haha! I fredags var jag och Jucky ute på äventyr mitt i natten! Jag ska nog lägga upp lite bilder från statoilmacken! Vad tror du Jucky? Jag har bildbevis på ditt "brott".

 Många partaj blir det!

Måndag...igen!

Jahopp och så är det måndag igen! Känns inte som jag haft ledigt i helgen. Vilket jag ju såklart har haft men jag vill vara ledig meeeer.
I fredags efter jobbet åkte jag hem och städade. Sen bar det av till Farsta centrum till frissan. Ja, jag ser lite annorlunda ut nu. HAHA. Kan lägga upp bilder senare ;)

I lördags ringde min klocka 6:40. Jag blev vettskrämd och trodde att jag hade försovit mig. Kom sedan på att det FAKTISKT var lördag och att jag skulle upp och tvätta. Det gick riktigt smididgt. Tränade lite medan jag väntade.
Sen vid 13 ringde jag och väckte Simon. Det är roligt med trötta/nyvakna människor tycker jag. Sen bar det av in till stan. Vi gick och fikade på ett café/kinarestaurang på söder. Ägarna var söta. Gick hem till Simon och la oss i soffan och drack te och kollade på en,ja, kan man kalla det film? Inte direkt toppklass men funkade :). Gick sen på ferre hos Agnes och Micke. Var trevligt att träffa lite nytt folk! :) ..och de "gamla"

Igår var det seeeeegt. Gick och tränade på friskis på morgonen men resterande av dagen låg jag mest i sängen med Fred. Han kände sig inte kry =). Fick lite ångest över att inte göra något men det var verkligen trevligt att ligga och mysa/bada badkar och lyssna på regnet också.

Kollade precis i min tidbok. Blev så glad över att se att det inte är samma gamla vanliga "göra". Lite akut och lite barn. Kul!

Nu ska jag jobba!

OK, såhär jobbigt känns det inte! =0)

Bara så ni vet...

Ville bara säga att jag snart har helg. 3 patienter kvar och sen bär det av hemåt! Nice!
Det var som vanligt "fredagsfika" idag. ÅHH! Gott!


F R E D A G

Tjohoooooooo!!! Fredag igen! Härligt!
Ja, jag och Bibbi har sjungit och dansat "fredagsramsan/dansen" nu på morgonen redan.
Jag är verkligen på toppen humör idag. Det riktigt bubblar inom mig. Ja, jag mår verkligen bra. Det var verkligen kallt i morse. Vantar och baskern åkte på, tur att man jobbar inomhus. Eller hur Fred? ;)



Imorse var det frost

Härligt att jobba med barn!

Ibland känns det verkligen omöjligt att få ett barn att ens öppna munnen. Men efter lite prat så visar de glatt sina tänder. Det är då det känns toppen med mitt jobb! Ja, jag är rätt bra med barn tror jag. Ni kanske tycker att jag är "osvensk" som hyllar mig själv. Men varför inte? Jag är ju duktig! Man kan ju inte gå omkring och vara negativ och tycka att man inte duger. Jag vet att jag fortfarande är "nybörjare" men jag känner att jag är duktig på mitt jobb ändå!

Imorse fick jag massage på jobbet. HÄRLIGT! Hon tog i ordentligt,inget "meseri". Skönt!

Vi hade också vinlotteri nu på morgonfikan. Ja, jag vann INGET som vanligt. Men jag är glad ändå!

Nu ska jag jobba lite!


RSS 2.0