Lever ett händelserikt liv just nu

Jaha, jag tar tyckte att det var dax att uppdatera min blogg.
Jag sitter här i Hannas och Kajsas lägenhet, känns lite skumt med tanke på att jag inte får tag i dem och jag vet inte om de vet att jag flyttat in. Det gick väldigt fort att flytta, tog högst tre timmar skulle jag tro och då åt vi lunch "jag och Jessica" också. Jessica har inte kunnat flyttat sin säng så hon ska sova i sitt gamla rum tills onsdag tror jag.

Jag kom till Falun i fredags, hade ju metodövningar. Vi tränade scaling på våra gubbar och jag kände redan dagen efter att jag hade träningsvärk i högerarmen. Vadå otränad!

I måndags förra veckan åkte jag hem och överasskade min älskling.
På tisdagen skulle jag egentlingen skrivit på hemtentan men jag kunde inte förmå mig att sätta mig ner och börja. Ovanligt va? Jag gick till Konsum och pratade med chefen om sommarjobb och sen tog jag en promenad till farmor och satt där och pratade och fikade i några timmar.
På onsdagen vaknade jag när Fred gick upp och började skriva på min hemtenta. Jag var riktigt produktiv och satt och skrev från 5-12. Jag visste inte riktigt hur jag skulle börja och hur jag skulle lägga upp tentan så det gick segt i början men sedan flöt det bara på. Vid 12 kom mamma och hade lunch med sig "tack mamma" och vi åt tillsammans och pratade, ja ni förstår. Vid 16 satt jag mig och skrev lite till på tentan, för jag vet ju att jag inte vill plugga när Fred är hemma. Jag vill ju träffa honom så mycket som möjligt.
På torsdagen vaknade jag av Tindra som gick och mjauade. Jag tyckte lite synd om henne för hon hade inte den blekaste aning att hon skulle till doktorn. Jag gick från mig till djursjukhuset och då var Tindra snäll och låg relativt stilla. Men däremot när vi skulle hem så brottades hon som en galning med sin skärm. Hon var riktigt arg men väldigt söt!
På fredagen gick jag upp tidigt och åkte mot Falun, tog 6:07 tåget från Nynäs. Jag skrev lite till på tentan och sedan skickade jag iväg den till läraren. Skönt att bli av med.
Ja, det är väl det som har hänt.

Nu kom Kajsa hem så nu ska jag vara lite social!

Min helg i Falun


Nu sitter jag här igen så vad har hänt sen sist?
Jo, igår hade jag metodövningar 9-16. Det var ok fast man var tvungen att gå upp tidigt på en lördag.
Marie kollade mig i munnen och sen efter lunch så började vi scaila på våra gubbar, det gick sådär.

På kvällen var det middag hos Kajsa, tacos och äppelpaj, mums!
Jag var nog inte så rolig, kändes som om jag började få magkatarr igen. Hade rätt ont men trevligt hade jag.

Här är lite bilder från helgen.

138496-10


På kvällen igår var det lite middag/party hos Kajsa

Helgen 


Anna och Jessica dricker för fullt


138496-8

Partystämmningen är i full gång.
Kajsa partar till det med att diska :)
(Melika, Jenny och Kajsa)

138496-7

Min man här i Falun, Berra. Jag hjälpte honom igår med att få bort tandsten i fronten i underkäken.

138496-5


Marie ser proffsig ut, många omtagningar var det!


138496-4

Jag scailar på Berra. Snygg frilla va?

138496-3


Marie igen

Helgen


Marie och Elisabeth förstår sig inte riktigt på Maries gubbe. Men vi var glada ändå!

Me and my man!

Me and my man!


Hittade den här bilden på mig och Fred, det finns ju inte så många på oss. Anledningen är att någon av oss alltid håller i kameran.

Värme tack!

Varför är det så kallt?
Jag brukar inte frysa men nu tycker jag att jag alltid fryser nu för tiden. Jag vill att det ska bli varmare!
Har precis druckit te för att få upp värmen, jag ser även ut som en knubbis, har flera lager med kläder på mig, och jag är inne!
Jag klippte mig idag, det var verkligen skönt att bli av med slitna toppar. Jag har egentligen inte råd men jag behövde verkligen klippa mig.
Jag är i Nynäs för tillfället och hälsar på mannen och katten. Det är skönt att vara hemma, jag behöver inte betala maten tex, lyx!
Jag åker till Falun imorgon, känns sådär men när man väl är på väg och är där så känns det bra. Jag skulle dock hellre vara kvar här med min lilla familj.

Ska kramas med Tindra nu!


Back in Falun

Tindra har ju varit borta så jag ordnade så att jag kunde åka hem i fredags och leta efter henne.
Jag har mått jätte dåligt över att hon varit borta. I lördags hittade jag henne uppe på ett berg, hon bara satt där och svarade då jag ropade. Hon brukar alltid komma när man ropar. Skumt. När vi kom in så gav jag och Fred henne mat och hon åt som en gris. Hon hade ju inte ätit något sen måndagen. Sen har hon bara sovit och sovit, min lilla bebis! Man kan ju undra över vad hon haft för sig och varför hon inte kom när vi ropade, men det lär vi aldrig få veta. Hon tiger ju som muren den där damen!

Jag har förövrigt inte borstat tänderna sedan i fredags, vi ska kolla plackindex på varandra. Det är väldigt psykiskt påfrestande må jag säga. Man känner lagret på tänderna och vill inte göra något annat än att borta tänderna med rikligt med tandkräm! Men jag får så snällt vänta till tisdag. Jag känner mig så äcklig...

Jag ska lägga mig i sängen och titta klart på "scrubs" och sen ska jag sussa.

Scaling

Här sitter jag då i Falun och ska snart gå och sminka mig och sen bär det av för att möta upp Jessica och gå till skolan. Idag ska vi lära oss att scaila, alltså ta bort tandsten. Inte på en människa utan idag ska vi gå lös på en boll/kula, ja, det är så de har sagt. Kan bli intressant. Vi ska lära oss tekniken och hur man arbetar med redskapen. hihihi... 
I måndags fick vi också varsin gubbe, min heter Berra. Vi fick ta ut varje tand och smeta på trälim mm, vi ska lära oss att ta bort tandsten på dem senare. Berra ser väldigt läskig ut, hans blick är tom och han gapar! Jag har honom nerpackad i min väska så att jag inte behöver se honom mer än nödvändigt.
Jag ska flytta också!! jippie!
Jag, Jessica och Kajsa ska flytta ihop i trean som kajsa delade med Hanna. Hanna ska flytta och bo gratis hos sin pappa i Gävle.
Tindra är borta, jag är jätte orolig för henne. Grejen är ju att jag inte kan åka hem på helgerna nu, för då går jag ju i skolan. Jag hoppas Fred hittar henne.

Nä, nu måste jag dra!

RSS 2.0