På måndag ska vi skriva på...

Ja, igår. Efter många veckors väntan på segbanken så blev det plötsligt eld i knutarna och allt gick på en dag. Vi fick vårt bostadsrätts-radhus som vi ville ha. Tjohoo! Och som sagt, på måndag ska vi till mäklaren och skriva på. Det är ett tag till inflyttning också. I oktober blir det. Så då har vi förhoppningsvis sålt Freds bostadsrätt.


Körkortet

Nu har vi, ja, jag och Fred börjat övningsköra. Det går med lite missar här och där. Inte något stort iaf. Idag berättade jag för chefen om mitt "tillstånd". Känns skönt att inte behöva hålla in magen och gömma mig i min hörna i omklädningsrummet varje morgon och hemgång.

 Vill ha!

Ok, it´s official!

Stavas det så?

Jaja, nu till mig själv.

Måndagen den 19 april var en dag som förändrade mitt liv för alltid. Då fick jag ett positivt gravtest!

Jag ska bli mamma runt jul, om jag räknat rätt. Vi hade en plan att börja försöka i april. Men jag trodde inte att jag skulle gravid på första försöket! Tycker lite synd om bebben, jag hoppas liiite att den väljer att stanna kvar till årsskiftet. Men viktigast är ju självklart att barnet är friskt. Såklart.

Är i vecka 12. Helt galet. Nu ser det ut som en liiiten bebbe där inne. Sjukt.
I torsdags var jag och Fred hos barnmorskan på inskrivning. Hon tog blodprov på mig, jag har tydligen mesiga kärl. Nu har jag två stora blåmärken i armvecket på vänster arm. Inte ok. Jag har tagit bild på magen men hittar inte sladden till digitalkameran. Tyvärr. Jag kan säga att jag är ganska stor. Redan.
Fick kallelse till ultraljud i aug. Jag vill att det ska vara 19 augusti nu! Är och har varit lite orolig över att det har dött och att min kropp inte bara klarar av att göra sig av med det.

Foster i graviditetsvecka 12. Fotograf: Lennart Nilsson 




Bild lånad av blimamma.se


Less på jobbet

Jag vill ha semester!
Det känns riktigt jobbigt just nu. Idag är det vecka 23 och min semester börjar vecka 30. Ahh, hur lång tid som helst kvar. Hur överlever man?

Jag har shoppat lite nya sommarkläder. Inget som sitter som det ska längre ;)


Sommar!

Jag har fått energi igen! Tjohoo!
Det är verkligen härligt att värmen har kommit. Imorse gick jag från mig och till Farsta Strand. En morgonpromme på 50 min. Det som var extra härligt var att jag inte behövde ha så mkt kläder på mig. Drog på mig kortbrallor och ett linne. Det var varmt och skönt redan vid 8-9! Äntligen!

Idag är det glest på jobbet. Skulle väldigt gärna vara ute i det härliga vädret istället för att sitta här.
Imorgon blir det ferre för Pennypop i Aspis. Ska bli kul! Innan ferren tycker jag att vi "jag och Fred" ska äta indiskt. Är riktigt sugen på det.

 Hit vill jag imorgon

RSS 2.0