Stressad

Nu är jag hemma i Nynäs. Har ju varit i Falun tis-ons. Vaknade i Falu fängelse "vandrarhem" imorse med hur ont i magen som helst. Jag är för stressad helt enkelt. Är rädd att jag ska få magkatarr. Men det är inte så länge kvar nu! Ja, jag vet att jag har skrivit det i nästan varje inlägg på senaste..men det känns så skönt! Jag är verkligen trött på plugg och vill börja jobba. NU!
Tindra kom precis in nu också. Hon kan vara så kelig..mysigt!
Har nån sett "celebrity rehab" som går på 5:an? Hur kan de ställa upp? Man kan ju undra hur mkt pengar de fick för att vara med. Helt sjukt!

 dr. Drew ska hjälpa några halvkändisar att bli rena.

Ska mysa med Tindra nu samt ladda inför morgondagen.

Öret nästa

Sitter här och inväntar att klockan ska bli 9.15 för då ska jag gå till bussen och åka in till centralen. Sen bär det av till Örebro. Om jag ska vara ärlig så känns det riktigt tungt men det är inte så långt kvar nu.
När jag tvättade håret imorse så kom jag på att det verkligen var dags att klippa sig. Grejen är att jag inte har tid, eller pengar heller för den delen. Jag skulle ju vilja vara snygg i håret till examen men det ser inte ut att funka med mitt schema just nu.
I natt har jag inte sovit bra alls. Känner mig stressad och vet inte hur jag ska slappna av riktigt. Jag kommer nog vara helt slut när jag slutar från praktiken vid 18 ikväll.

Jag hoppas att det blir en bra dag idag! Solen är framme här i Nynäs, hoppas att den skiner i Öret och i Falun också den här veckan.

Dags att borsta tänderna!

Träning och resande

Idag har jag varit riktigt hurtig. Jag och Fred gick en promme runt ringvägen och sen har jag gått på två friskis pass, ett bas och ett medel pass. Det var så varmt! Hade på mig stegräknare idag också, hela 25850 steg visade den när jag tog av den för typ två timmar sen. Jag känner mig så duktig!

Imorgon bär det av till Örebro, börjar kännas riktigt jobbigt att åka så mkt fram och tillbaka som jag gör. Men snart är det ju examen! Hoppas iallafall att jag klarar det! På tisdag ska jag infinna mig i Falun, åker hem till Nynäs på onsdag kväll, ska på jobbintervju på torsdag och åker tillbaka till Öret på torsdag kväll. Sen på fredag åker jag hem till Nynäs igen. En riktigt hektisk vecka har jag framför mig! Och mitt i allt detta ska jag ju skriva en utvärdering av insatta åtgärder på 4 patienter plus leta efter en bra patient som jag ska ha som diskussions underlag på examinationen den 26:e.  AHHH!!! Ja, jag känner mig stressad! Är riktigt dålig på att planera.

Annars har min dag har varit riktigt bra och solen har visat sig från sin bästa sida! Härligt!


 En sån här stegräknare har jag! Kan jag varmt rekommender för den som vill veta hur mkt den rör på sig. Är intressant tycker iallafall jag!

Tandhygienist! Javisst!

138496-4

Sol!

Ja, jag kände att det var dags för lite uppdatering. Var ju ett x antal månader sedan jag skrev nått.
Just nu är det praktik och uppsats-opponering som står på agendan i mitt liv. Det är dock väldigt svårt att fatta att man snart är klar! DEN 5:E JUNI!!! Tjohooo!! Känns dock som att jag har lurat någon för att kunnat komma så här långt.
Praktiken går bra. Svårt att ha tid för patienter pga allt annat vi ska göra. Auskultera, infinna oss i Falun osv. Alla frågar också; "Har du fått jobb då?" Ni som undrar så nej, inte än men jag jobbar på det. Har min lediga fredag idag..så skönt! Solen väckte mig vid 10 imorse så jag satte mig på balkan och läste och lyssnade på musik. Riktigt varmt så jag tänkte att jag skulle beställa vårt nya kök från IKEA men det gick ju sådär. Fanns ju inte ens de luckorna jag/Fred vill ha på vissa stommar! skit ikea handla sida!! Jag ringde och klagade över detta men jag måste uttryckt mig väldigt underligt för tjejen på kundtjänst förstod inte så mkt. Jaja,smällar man får ta. Nu väntar jag på Fred så får vi diskutera hur vi ska göra..om vi ska åka till IKEA kanske..jag vill!! hihi!

Nu ska jag duscha!

 Sånna här luckor vill vi ha! "Inte handtagen, för de är ju fula!"

RSS 2.0