Vart tog solen vägen?

Jag har verkligen njutit över att det varit varmt och skönt och att solen har visat sig..men, nu verkar den ha gått i ide. Jag som tänkte sitta på balkongen hela dagen innan det var dax för avfärd mot Falun. Jag har som sagt verkligen njutit av solen, varit ute och cyklat, var med och städade upp på Freds farmors tomt och kunnat använda min nyinköpta vårkavaj från HM, även använt mina as snygga skor. Fred gillade inte dem så mycket, hans kommentar var; "sånna har min mormor" men du! var mitt svar.
I helgen var det lugnt, vi hjälpte som sagt Ingrid att fälla diverse träd, kanske borde bli trädfällare? Hmm... Vi blev även bjudna på Rotundan av Ingrid för välgenomfört arbete..fläskfiléplanka..mums!
I söndags begav jag och Fred oss till Västerhaninge för att hämta en Tv hos min moster, var trevligt.
Igår tvättade jag och skurade fönster, jag vet! Jag är duktig! :) Sen bjöd vi Roy på mat "lasagne, eller hur stavas det eg?" och han skötte disken..ja, han erbjöd sig.
Jag har även fått en praktikplats nu..äntligen! Jag har två handledare och hon jag pratade med verkade super trevlig..det blir nog bra det här! Känns dock lite läskigt, men så dålig kan jag väl inte vara så att jag inte klarar det.
Jag åker till Falun ikväll, vill ju åka så sent som möjligt..jag gillar att vara hemma i Nynäs..home sweet home..
Sen imorgon åker jag tillbaka till Nynäs och då är det påsk! hihi!
På fredag ska jag nog vara hos mamma och på lördag bär det av till Farsta för fylleslag med Freds släkt. Nice!
Nä, nu ska jag duscha och skura de sista fönstrena..sen ska jag packa det nödvändigaste i en ryggsäck och åka till Falun..ja, det är min dag det!

RSS 2.0