IKEA,stan och mensvärk

Idag kom min säng och lite andra grejer som jag beställt från IKEA. Tyvärr så har jag inte hunnit "orkat" klart helt med målningen i sovrummet så allt står ouppackat i hallen. Jag och Jucky var inne i stan och shoppade lite. Det var trevligt. Sen åkte  jag hem och åt mat och mensen gjorde sig hörd. Jag la mig och läste sen mådde jag bättre.

Döm icke!

Igår var jag på 25 års fest i Nynäs. Var lite väl lugnt så jag mötte upp Jompa och vi gick på Freja. Jag och Johanna satt och kollade och skrattade åt de unga som var ute. Ja, det var bara småbarn ute! Ahh, fick lite ångest. Det var trevligt att snacka lite skit med Johanna dock.

Jag har på senaste tiden kännt mig lite dömd. Jag vill FÅ känna som jag känner just då. Jag behöver inte höra att jag BORDE känna och göra si eller så. Sanningen är ju att jag älskar Fred och om han är beredd att ändra sig och inse att han vill leva samma liv som jag så skulle jag nog vara beredd att ge honom en chans. Det jag har förstått är mitt egna värde i förhållandet och vikten av att ställa krav. Kärleken finns där som sagt. Så det är inte så lätt att bara hitta någon ny för att glömma och endast som tidsfördriv. Så är inte jag. Jag vill ju i grund och botten ENDAST ha Fred. Att jag varit så äarg och besviken är, tror jag, för att det är lättare att vara arg än ledsen.

Proppmätt

Nu har Agnes och mamma precis åkt. Jag gjorde en blåbärspaj och lasagne. Jag har ätit MKT!!! Min mage är sååå fulllllllll...uhhuhu. Varför gör jag alltid så? Mkt dumt! Sitter i min soffa och har tänt massa ljus i hela lägenheten. Jag älskar ljus! Imorgon ska jag dra till nynäs och gå på 25 års fest. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska sova hos famro eller åka hem. Jag vill ju helst komma hem och sova. Är skönt att vakna upp hemma.


Sömnproblem

Jag kunde inte sova inatt. Jag är inte någon som brukar ha sömnproblem men inatt så låg jag klarvaken. Jag läste ut en bok, en skvallertidning och sen kollade jag lite på tv. Vid 5-6 tiden började jag gäspa så jag la mig i sängen och sov till 10. Känner mig seg idag som ni nog kan förstå. Jag har har varit i farsta centrum och shoppat lite grejer,varit på hm och systemet bland annat. Jag gör en blåbärspaj just nu för mor och syster ska komma över. Mamma ringde vid 13 och sa att de skulle ta nästa pendeln. Var är de? Oj nu ringer det på dörren!

Lat

Var helt slut går när jag kom hem från grönan. Men det var verkligen kul! Visst, jag kände mig lite gammal och feg men det är kul att vara ett barn för en dag. Tack tjejer för en rolig dag!
Idag har jag sovit länge,varit i farsta centrum och inhandlat lite målargrejer och inköpt present till Paulina som fyller 25 år idag. Ska på fest hos henne på lördag. Jag ser verkligen fram emot det. Jag har målat två lager till med silverfärgen i sovrummet. Färgen är så vattnig och jag vet inte huuuuuur många lager jag har målat nu. Många iallafall.

Jippie!!! IKEA ringde precis och min säng kommer på måndag. Härligt!  I sovrummet så har jag takmålningen kvar och snobbkanten "en vit kant mot taket" men sen är det klart! Min sänggavel och byråer ska komma den 31:a så då kommer mitt sovrum vara helt färdigt inrett "Inrett,kan man skriva så?".




Insane, ett perfekt namn på detta åk.

Måla,måla, måla

Det är verkligen tråkigt att måla och väldigt tidskrävande. Jag är nästan klar i mitt sovrum nu. Tre väggar är målade i vitt och sedan ska jag måla en fondvägg som kommer att vara grå/silver.

Jag sitter och kollar på en film om Anna Nicole Smiths liv. Den är verkligen endast riktad till hennes fördel. Hon verkar vara så smart och alla bara ÄLSKAR henne. Jag tror inte att det var så.

Det är skönt att Tindra verkar ha klarat flytten riktigt bra. Hon vet i vilket hus hon bor och kommer fram när jag ropar. Jag var orolig och trodde faktiskt inte hon skulle anpassa sig så bra som hon gjort. Min lilla tjej.

Igårkväll träffade jag Jenny och vi tog en drink på söder. Det är skönt att bo nära stan och bara kunna åka in när man vill. Eller vad jag menar är att det inte tar så lång tid och tunnelbanan går tätt. Lyxigt!
 Min älskling!

Måla och fixa

Sitter här i min soffa och har en fikapaus framför tv:n. Har målat i sovrummet idag. Är klar med en vägg. JA! Det är sant!  Bara EN vägg. Det tar så j-la lång tid att måla. Tråkigt! 
I natt sov jag för övrigt utan att bli störd av Tindra. Skönt! Jag var helt slut igår pga att sedan vi flyttade hit så har Tindra levt rövare och mjauat så att jag inte fått sova. Höll på att bli tokig. Då tänkte jag hur det måste vara att ha ett kolik-barn. Hemska tanke!

Annars så är det ok med mig. Just idag är det en "arg-dag". Jag är arg på Fred och förstår inte hur han har kunnat undanhållit hur han tänker och tycker om förhållanden och familj för mig. Han har lurat mig! Idiot! Hur kan man vara så egoistisk?! Många svarta tanker riktade till Fred idag alltså.   

Det var meningen att han skulle kommit till mig idag men när jag ringde honom och frågade när han hade tänkt dyka upp egentligen så säger han bara." Nä,det blir inget idag" När hade han tänkt berätta det då? Ja, som sagt. Egoist.
Men egentligen hur ska han tänka? Jag har ju tagit all skit och låtit honom komma undan med så mycket. Nej, det handlar absolut inte om otrohet utan att han levt sitt liv utan att direkt räkna med mig i beräkningarna och jag har bara jamsat med.



Oj, då. Det blev inte så mycket skrivet om "måla och fixa" direkt.

Ska hoppa in i duschen nu. Måste få bort färgen som jag spillt på mig själv.

Snart semester!

Idag är det torsdag och jag känner mig verkligen trött. Jag har ställt in mig på att gå på semester så den här veckan har varit tung. Ja, det är ju andra saker som också bidrar till det. På lördag går flyttlasset. Just nu är jag i en svacka och känner mig arg och besviken på Fred.
Jag har packat ner det mesta iallafall.



Torsdag i Jordbro

Sitter på jobbet och har fönstret helt öppet och fläkten på högsta. Solen ligger precis på mig nu. Tycker att det är härligt fast det är lite jobbigt och svettigt när man jobbar. Igår somnade jag rätt så tidigt. Tror jag la mig vid 22! Jag brukar ju vara uppe till 24 i vanliga fall. Jag var helt slut...och riktigt tjurig! Ja, för att jag var trött.
Det verkar inte bli så fint väder i helgen vilket är synd. Hoppas på solglimtar på brudparet och festen. Festen ska vara utomhus på en äng och jag ska ha höga skor. Vill inte trava runt i lervälling!



Inget sånt här tack!!

Juli

Min månad är här!! Älskar ju sommaren och i mest gillar jag Juli för jag är ju född då! Men det är ett tag kvar till födelsedagen. Hoppas att det är någolunda fixat i min nya lägenhet då. Sitter här och äter popcorn. Blev såååå sugen! Brukar aldrig äta popcorn i vanliga fall. Man ändras eller så var jag helt enkelt för sugen så att det fick duga.


RSS 2.0