Jag vill ha sommarlov nu!!

Ja, jag vet att jag mest klagar men jag är verkligen trött på att plugga nu!!
Jag vill ha sommarlov och ladda upp batterierna.
Har tenta på fredag och jag är ju as lat som vanligt och det har gått sådär med pluggandet.
Har varit hemma i Nynäs i snart en vecka, det är verkligen skönt att vara hemma och inte känna att man måste åka.
Såg "pirates 3" i lördags, ogillade slutet starkt. Vadå träffas en gång vart tionde år? De lär ju vara otrogna på vart sitt håll...är helt övertygad!

Vi håller "Fred" på att renovera vårt sovrum. Går inte så bra, vi fick missvisande information och var tvungna att börja om från början. Ett tips om ni ska spackla väggarna, ta bort alla lager med tapeter då! Det BLIR luftbubblor! Tro inget annat!

Idag har jag inte gjort så mycket, har pluggat  "Nu blev ni imponerade va?!!" Sen drog jag till Willys och handlade lite mat, idag blir det fiskgratäng med färskpotatis! MUMS!
Sen har jag tittat runt lite på internet på skor, har tänkt att jag kanske ska inhandla ett par skor på fredag uppe i Falun, jag behöver verkligen sommarskor.




Min ängel Tindra

Ska kramas med kittykatten nu!


Röntgen? Nej, tack!

Jag ligger här i sängen och försöker få in lite fakta om röntgen och anatomin, problemet är ju att det är så tråkigt med röntgen! Eller så kan det också vara att jag helt enkelt stängt av verksamheten och tagit sommarlov redan.
Vi ska ha seminarium imorgon, det känns inte alls bra. Gubben som som examinera oss är så tjurig och vill att man ska kunna allt! Grejen är att det är svårt som nybörjare att se vart foramen incisivum ligger på en röntgen bild!
Jag ser verkligen framemot när den här veckan är slut, och då har jag förhoppnngsvis gjort rätt så bra ifrån mig på seminariet och på tentan i endodonti.
Vi hade den första och enda föreläsningen i endodonti igår och jag gillade verkligen mannen som föreläste. Han var lättsam och rolig.
Åhh, jag längtar verkligen till fredag efter tentan, då ska jag åka hem till min lilla familj och jag ska vara hemma ända tills på tisdag! Vadå, lyx!
Jag måste även fixa min cykel, det är punka på den. Gissa om det var tungt att cykla runt ringvägen med punka och motvind! Så jobbigt!
Jag vill ha en lugn helg känner jag, har ju inte tagit det lugnt på flera helger i rad. Har flängt hit och dit. Jag är även trött på att pendla och känna att man inte kan koppla av riktigt. Vill ha sommarlov som sagt.
Idag ringde även chefen, måste komma ihåg att ringa henne imorgon.

Nä, nu hörde jag att Jessica satte på tv:n..snart börjar desperate housewives!
Puss hej!

Praktik mm

Jag kände att det var dax att skriva, det var ju ett riktigt bra tag sen sist.
Är inne på sista veckan på praktiken, det har gått så snabbt! Det är super kul och intressant men ibland känns det tungt, jag förstår inte att jag en dag kommer att kunna allt utan att tänka utan bara göra.
I förrgår och igår var det fest "festivalborg", jag har verkligen haft kul. Det är så skönt att komma bort från Nynäs! Men jag saknar ju dock min älskling.
Jenny drog för någon timme sen så jag sitter här och ugglar. Kollade precis på mitt schema, har försökt att koppla bort hur mycket jag har i maj, men nu känns det inte så roligt.
På onsdag nästa vecka har jag bland annat röntgen seminarium och jag gillade verkligen inte mannen vi ska bli examinerade av! En riktig tjurgubbe! Jag har även glömt boken hemma i Nynäs så jag kan inte plugga..åhhh! Jag hoppas att jag klarar det! 
På fredag om en vecka har jag även tenta i endonti, grejen är att vi ska ha föreläsning på måndag och på fredag är det tenta!!! ÅHHH!!! Igen! Jag hoppas att den inte är så stor och svår.
Min praktik plats är lite special även. Ingen verkar tycka om att jobba där...Hmmm, kan det bero på bitch chefen tro?? Jag håller med dem, hon är inte alls en bra chef. När jag skulle fråga henne vart jag skulle vara imorgon "då ska vi som har praktik i Örebro ha egna patienter på en annan klinik" blev hon jätte tjurig och skällde nästan på mig. När jag berättade det för en annan tjej som jobbar där så berättade hon att det inte alls var ovanligt.
 Ska kolla på tv nu!
Puss hej! 

RSS 2.0