Skor

image13Hallå!

Jag ligger här raklång på sängen och borde verkligen plugga röntgen..men det är ju så tråkigt!!!!
Vid 13 raggade jag med Jessica på äventyr..först gick vi till stationen och köpte biljetter tills imorgon..hihi!.. Ska bli så skönt att få komma hem och få vara hemma ett tag!
Sen gick vi på stan..vi skulle egentligen bara handla bröd men jag kände bara att jag var tvungen att köpa ett par vårskor som jag har trånat efter ett tag..så det gjorde jag...jag är så nöjd! Dom är så snygga! Som ni nog förstod är det skorna på bilden, men mina är svarta..hihi...Jag ville egentligen ha två par skor till, men jag tog dom som jag ville ha mest.
Idag var vädret förövrigt underbart! Jag kunde nästan gå utan jacka hela vägen till och från stan..vid sjön blåste det så där åkte jackan på..Ja, nu vet ni det.
Ska fortsätta att plugga på piiiiiiiiiiiiiip röntgen nu!
Höres!

Svep skäl

Det var ett tag sen sist jag skrev så jag tyckte att det var dax.
Jag hade tenta i fredags i Paradontologi "tandlossning", jag hade pluggat i en hel vecka och kände mig ganska väl förberedd. Sen visade sig att det i största del bestod av en och två poängsfrågor, jag kände mig minst sagt lurad.
Vi var lediga i en vecka så att vi skulle kunna plugga till tentan så jag var hemma i Nynäs. Det är verkligen skönt att vara hemma och träffa alla, min bubbie och min bebis!
Lördagen då jag kom hem bar det av hem till Heléne, drack lite vin och spelade sällskapsspel, trevligt!
Hela veckan jag var hemma var Fred sjuk så det gick sådär att plugga, jag kan inte riktigt koncentrera mig om någon annan är hemma. Jag kom också på andra saker att göra än att plugga, är rätt bra på det. Jag kom bland annat på att jag skulle städa, kasta ut massa onödigt, tvätta, gå ut på promenad, kramas med Tindra och Bubbie. Jag bakade även kanelbullar, vilket skäl för att inte behöva plugga va?
I torsdags kväll kände jag att jag höll på att bli sjuk och efter tentan i fredags slog det till, schysst Fred! :). Jag var helt slut och somnade direkt när jag kom hem till lägenheten.
Igår hade jag skola, och det var sista metodövningen! Jippie! Ingen mer skola på lördagar! Jag har inte kunnat åka hem och vara hemma en hel helg på två månader och det känns så skönt att det är över. Efter metodövningen gick jag på stan och kollade lite och sen bar det hem för att plugga scaling, har seminarium på måndag. Igår kväll blev jag helt slut och gissa när jag gick och la mig? Jo, vi 21. Och nej, jag är inte en pensionär, jag var väldigt trött bara.
Idag har jag skrivit klart frågorna till scalingen på måndag, satt från 11- 18. Ok, jag tittade på en film samtidigt men det tog ett tag ändå och var så tråkigt!
Den kommande veckan kommer bli lite hektisk, på måndag som jag nämnt är det scaling seminarium, på tisdag redovisning av hemtenta och på torsdag dugga i röntgenlära. Det kommer minst sagt bli en intressant vecka. På torsdag kommer jag att åka hem till Nynäs..hihi! Ska stanna tills den 3/4 sen åker jag tillbaka till Nynäs den 4/4 och sedan vecka 15 börjar praktiken..känns lite läskigt. Känns lite konstigt att jag ska behandla en riktig patient...hihi!
Ja, nu vet ni hur mitt liv ser ut.

Ska ta en varmt bad nu!
Ha det bra!

RSS 2.0