Tjohooo för friskis!

Det är så härligt att träna! I love it! När jag tänker tillbaka några år så var jag inte alls så här. Jag gillade inte alls att träna och gympan i skolan tyckte jag var sååå tråkig. Var på ett medel pass igår och hon som höll i det brukar vara riktigt bra och verkligen ge järnet. Men inte igår, hon var riktigt slö och jag kände mig mer tränad än vad hon verkade vara. Hoppas hon blir bättre för jag gillar hennes pass annars. Idag har jag varit på ett bas pass och det var jobbigare än igår. Det är verkligen härligt att känna kroppen jobba!

 Jag har verkligen längtat!

Förändring

Idag har det varit kaos på jobbet. De håller på att bygga om och det är så mycket oljud och byggare/elektriker överallt! På måndag börjar jag på nya jobbet!  Ahh! Jag har inte fattat det än! Kommer kännas konstigt och riktigt nervöst på söndag kväll.
Idag kom min legitimation. Hihihi! Hur sjukt som helst ju!

Vad är felet på mina fötter?!

Jag kollar på sex and the city och har badat fötterna i varmtvatten och en badkula. Så nice!! Har filat, och filat och filat lite mer på mina förhårnader på hälarna. Och smörjt in dem med hudkräm.Varför verkar ingen annan ha samma problem som jag? Fred har perfekta fötter. Han får inte ens förhårdnader?! Orättvist!


I love att träna!

Fick ett ryck här på kvällen och fick för mig att jag skulle ut att jogga/ springa. Jag trodde inte att jag kunde. Förut var det iallafall så att jag tog i för mycket i början och dog ganska snabbt men det har ändrats. Kändes verkligen skönt att röra på sig. Sitter här i träningsbyxor och sporttopp, är alldelles blöt på ryggen. Ja, jag är väl knäpp men jag tycker verkligen om att känna att jag tagit i men att också se det i form av svett. Sjuk? Ja, troligtvis. Jag längtar verkligen. Som jag nämnt tidigare till nästa måndag då friskis börjar. TJOHO!!

Idag har jag jobbat. Någon som blev förvånad? Var rätt mycket folk. Vilka fick pengar idag egentligen? Nästan alla betalade med 500 lappar. Barnbidraget kommer väl den 20:e?, och lönen kommer oftats mellan 25-27 i varje månad. När kommer pensionen? Var det idag tro? Men det var ju inte bara gamlingar som handlade. Ja, det är sånt jag har funderat på idag.

Jag har även de senaste dagarna börjat bli riktigt irriterad över att inte kunna få tag i min blivande chef. Hon kände nog likadant kan jag gissa för vad ropade Lola i högtalarna när jag satt i kassan om inte "Emilia har telefon på 21:an" Och det var ju min blivande boss! Smart tänkt av henne! Känns väldigt overkligt att börja jobba "på riktigt" AHH! Är allt lite osäker och nervös. Men jag vet ju att det kommer att gå bra. Så puckad är jag ju inte!

Idag fick jag även ett avi från posten och kameran är äntligen fixad! JIPPIE!!



Någon som vågar slå sig ner i stolen?

En dag i huvudstaden

Idag gick var jag ledig från jobbet men gick ändå upp vid 7.30. Försökte ringa min blivande chef men det gick inte alls. Hon var ledig. Sen bar det av in till Sthlm för att möta upp Penny för en mycket mysig fika. Var verkligen länge sen det inträffade. Jag passade på att shoppa lite också. Två skärp, två linnen, två diadem, en deo och hårspännen. Efter lite shopping var det dags att bege sig till sveavägen 13 och till previas lokaler. Undersökningen gick bra. De gjorde inte så mycket. Tog anamnes, kollade lungkapacitet och lyssnade på lungorna. Trodde att de skulle kolla mer. Efter det begav jag mig hem. Ecca var hos oss och vil kollade lite på topmodel. Kvällen har varit riktigt lugn. Har bara varit sååå sugen på nötter. Måste köpa det imorgon. Jag får även lön imorgon. Härligt!
Har gjort 500 situps idag men det känns inte så mycket. Känner mig så jävla otränad. Jag gillar det inte! Men den 25/8 börjar friskis säsongen. Funderar på att göra 500 situps till.

Café 60

Café 60 där jag och Jenny fikade

Bättre och bättre

Ja, jag har inte skrivit på ett tag. Jag vet. Har haft en riktigt turbulent tid i mitt liv. Känner inte för att skriva allt här men jag kan ju berätta att ett förhållande inte mår bra av att inte tas om hand. Jag och Fred har båda tagit varandra för givet, vilket aldrig ska hända! Ja, vi är ihop fortfarande. Ett stort tack och bamsekramar till Jenny, Johanna och syrran för all tid ni haft över för att prata med mig.

På jobbet har det även hänt grejer. Chefens son var med i en bilolycka och avled. Hon mår ju som man förstår väldigt dåligt och klarar inte av att jobba just nu. Vi har hela sommaren varit en kort i kassan. Ja, de glömde visst att sätta in en till. Sen nu är chefen borta. Det är skönt att sommarsäsongen börjar gå mot sitt slut. Det har varit så stressigt och de har ropat på mig till kassan när jag beställt, bakat mer bröd, laddat plåtar eller snackat med brödgubbar/män. Har sprungit hit och dit hela sommaren. Men det har ju också varit super kul! Kul att göra något nytt.

Känns pirrigt innför att börja nya jobbet också. HIHIHI! Läskigt men ändå kul. På torsdag ska jag på nyanställningsundersökning. Det kommer nog gå bra men jag är ändå lite spänd.

Ska föna håret och kolla på sex and the city!

RSS 2.0