Trött idag

Idag skulle jag vara ledig men när jag var ute och gick ringde de från konsum och undrade om jag kunde hoppa in och jobba i 5 timmar. Jag behöver verkligen pengar och ser fram emot lönen den 15:e. Jag är pank. Jag kommer nog inte få så hög lön men det är bättre än ingenting. Var i charken idag, har ju aldrig varit där så det kändes lite spännande och kul att få göra annat än att sitta i seg-kassan.

Dagen:

Träning: Promme på en mil "i duggregn". 500 situps. Utfall och "kissande hunden" för att träna rumpa och lår.

Arbete: Charken 14-19

Dagens mat: Fullkornspasta och köttfärssås.

Har även fått arslet ur vagnen och fyllt i examensansökan idag. Lagt ner alla bilagor i kuvertet och ska köpa frimärken så att jag kan skicka iväg det imorgon. Så att jag kan få mitt examnesbevis. Fick även hälsodeklartionspapperna idag som jag måste hammed mig när jag går och undersöker mig. Det är tydligen praxis i Stockholmslän om man vill arbeta inom vården. Måste ringa och boka tid bara.

Ska fortsätta kolla på sex and the city nu!


Varm

Har precis tränat lår och rumpa. Är riktigt varm och det känns att det tagit. Jag gillar verkligen det. Ja, jag är lite konstig kanske men det  känns bra att veta att man gör rätt.

De här övningarna körde jag idag:
http://www.icakuriren.se/ArticlePages/200605/22/20060522154656_Icak832/20060522154656_Icak832.dbp.asp?iPageId=7

Imorgon är jag ledig. Kom på det igår och det var verkligen en härlig upptäckt, att veta att jag hade långhelg. Schemat har även ändrats för mig. Trodde att jag skulle jobba i delikatessdisken men nu ska jag vara brödansvarig istället. Känns lite läskigt. Har inte fått någon introduktion. Ja, det är konsum i ett nötskal, att bara bli inkastad i det nya.

Härlig helg

Den här helgen har varit så bra! I fredags var det kaos på jobbet så det var såå skönt med helg. I fredags fick jag även reda på att det skulle vara fest i vår hamn "fredag-onsdag" och det har det varit. Resturangtält, öltält , underhållning, ostindiefararen Götheborg ligger i hamnen "åker på onsdag" samt ett strålande väder.

Jag blev ju så dålig dagen efter midsommar "bakis" så jag har bestämt mig för att inte dricka på ett tag. En annan orsak är att jag tränar ju och om man dricker varje helg känns det som om det inte blir några resultat. Det är så jag känner iallafall. Helgen har därför varit lugn för min del, har skrattat och glott på fulla männskor som gjort bort sig. Det var även skönt att vakna upp och inte vara bakis. Nu låter det som att jag är alkis, vilket verkligen inte är fallet men jag känner bara att det har varit lite mkt fest sedan jag tog examen.  Igår kväll åkte jag även till huvudstaden och mötte upp min syster för en lugn kväll med bio. Såg "Sex and the city", jag tyckte att den var bra. Som ett långt avsnitt om ni förstår. De hade dock blivit nedtonade i språket tyckte jag.
Den här dagen har också varit lugn, låg på balkongen, gjorde situps och åt frukost innan Fred vaknade vid 13. Då drog vi ner till hamnen och satt och hade det trevligt med Freds släkt. Kommer precis hemifrån syrran efter en god tacos middag och hemmagjord blåbärspaj. Mums!

Träffade Jenny/ Pennypop/ juckylane, kärt barn har många namn i fredags, var riktigt kul att träffa dig gumman! Det får vi göra om. Imorgon anländer även Johanna/Jompis från Umeå, ska även bli mkt trevligt att träffa henne också.

Hanna, du ville veta hur mina situps utspelar sig egentligen. Jag gör lite olika. Idag gick det lätt så jag gjorde 100 åt gången andra dagar gör jag 50 och vilar mellan. Jag gör 300 raka och 200 åt sidorna. Om du förstår. Räkningen är inte så svår tycker jag.


 På besök i vår lilla stad

Produktiv dag

Dagen har gått så snabbt. Jag började med att tvätta, det blev 6 maskiner. Sen var jag ju tvungen att vika all tvätt och lägga in de i garderoben.  Fikade hos farmor, fick te och "bulla", farmors finlandssvenska ord för kaffebröd. Efter besöket hos farmor gick jag till pappa och skrev ut lite grejer. Sedan gick jag ner på stan och skickade iväg returer på postorder samt hämtade ett paket. När jag kom hem var klockan 17 så jag värmde på lasagne och åt. Blev så mätt! Jag måste äta för snabbt för jag blev super mätt mitt i allt och mådde lite illa. På grund av illamåendet la jag mig i sängen och slumrade till i en halvtimme ungefär. Sen mådde jag bra och gick upp och började lägga i porslin i skåpen. Försökte även dammsuga men påsen var full så jag bestämde mig för att gå och handla. Blev en liten promme. När jag kom hem var klockan 22 så jag kunde inte dammsuga utan fortsatte tömma papperskassar och kartonger med porslin, glas och mat. Kände att det var dags för mina dagliga situps innan jag blev för trött vid 23, så jag gjorde dem framför tv:n och gamla avsnitt av sex and the city.
None 
Jag och Famro förra sommaren

Jag blev riktigt tjurig på våra grannar, en mamma, pappa och deras två barn tidigare idag. Dessa föräldrar säger aldrig till sina barn och precis varje gång ungarna är i porten skriker de. Idag skrämde de Tindra genom att gallasrika när hon ville komma in genom porten. Och pappan säger inte ett ord till sina barn. Jag blev riktigt förbannad och sa högt och tydligt så att de skulle höra " Det var väl ett jävla skrik". Efter att detta inträffat var jag tvungen att ringa till Fred och skälla på grannarna. Sa flera fula ord om dem i telefonen och hoppades lite att de skulle gå ut på framsidan och höra vad jag sa om dem. Jag hade öppen balkongsdörr så de skulle hört mig. Kanske var lika bra att de inte hörde något.

Nu har jag precis bäddat sängen med nya tvättade lakan och ska lägga mig och sova! God natt!

Pajjad kamera

Jag kan bli så trött på pryla "kameror,mobiler etc" som bara en dag slutar fungera. Och varför ska man bli skickad hit och dit i telefon djungeln för att få hjälp? Ringde försäkringsbolaget idag men de kunde inte hjälpa mig trots att det stod på försäkringsbrevet att jag kunde ringa dit eller till återförsäljaren. Hans svar när jag påpekade detta var: "Ja, men genom oss tar det mkt längre tid" Jaha?



Ja, det är min morgon sä här långt iallfall.
Är ledig idag och på agendan står:

Tvätta mellan 10.30-14 Allt luktar rök efter midsommar.
Träffa farmor
Gå hem till pappa och skriva ut några grejer på hans skrivare

Fred ska sova hos sin mamma idag också. Han ska träffa en kompis efter jobbet så det blir ju jobbigt att ta sig hem då.

Solen skiner!

Idag har jag verkligen fått sova ut. Tindra väckte mig vid 8 och stod och mjaua men jag stängde ute henne från sovrummet och släppte ut henne vid 10 då jag vaknade.  Ska jobba 13-22.15 idag, det känns helt ok. Den tiden går så snabbt att jobba. På eftermidaggen är det alltid mkt att göra och mkt folk och sedan är det redan kväll och vips så stänger vi!
Jag åt frukost på balkongen. Det är härligt att solen äntligen är framme. Har även gjort mina 500 situps så jag inte behöver göra dem ikväll när jag kommer hem. Har värre träningsvärk i lår och rumpa idag så jag ska låta de får vila idag.

Måste bara berätta om en kvinna som verkligen såg ut som "white trash" igår. Först när jag ska gå ut med varor i butiken håller jag på att köra på en kanske 7 årig liten kille. Efter honom går en 5 årig tjej med en barnvagn där det ligger ett spädbarn i. Sedan kommer mamman med en dubbelvagn med två barn i.  Har ni sett cops som går på 6:an så kan ni tänka er hur hon såg ut.

Nu måste jag fixa mig!

Träningsvärk i låren

Igår blev jag plötsligt pigg och bestämde mig att träna rumpan och låren efter att jag skrev sista inlägget. Ja, jag vet, jag är lite sjuk. Grejen är att jag blir så pigg av att träna och det är verkligen skönt att få det gjort. Jag prövade några "nya" övningar som jag inte brukar göra. En övning var väldigt intressant. Prova den här övningen!

3. Yogaövning som lyfter.

3. Yogaövning som lyfter (liten brygga)
Håll höftbrett mellan fötterna och pressa dem mot golvet. Vikten ska vara jämnt fördelad mellan fötter och axlar. Dra axlarna mot varandra så att armbågarna kommer nära varandra. Sträck armarna mot benen och pressa höften uppåt och fötterna mot golvet. Knäna ska peka framåt. Andas lugnt. Håll 10-20 sekunder. Vila. Upprepa 2-3 gånger.

Ännu effektivare alternativ: Håll ihop fötterna. Lyft ena benet rakt upp i luften. Arbeta på samma sätt som ovan. Byt ben.

Tränar även: Stretch för bröst, nacke, ryggrad. Bra mot värk i knän och fotled. Piggar upp trötta ben.


Idag har jag precis gjort mina dagliga 500 situps. Tänkte göra några utfall för rumpans skull också.
Dagens arbete har inneburit mycket spring till kassan när de ropade samt att plocka varor som borde blivit plockade igår. Till mat blev det lasagne och sallad. Det var riktigt gott. Fred var också duktig i köket idag också, nu har han satt upp täcksidor och sockel. Nu är köket verkligen snart klart! Känns så skönt!

Rebecca 25 år idag!

Kommer precis hem från Rotundan där det stod planka på menyn, super gott! Rebecca fick presentekort på 600 på en smyckes affär och schampoo, balsam och silikon för sitt hår.
Idag har jag jobbat. Var på golvet och plockade varor, lyckades skära mig på kartonger två gånger. Kunde inte sova inatt, det var jordens oväder. Blixtra och åskade så in i norden.
Min blivande chef ringde mig idag också. Så nu har jag ett jobb på papper om man så säger. Känns jättebra!
Ska ta och göra min dagliga 500 situps nu och sen blir det nog att lägga sig.

Sliten efter midsommar

Jag förstår ingenting! Varför måste man dricka så mkt så att man mår skit dagen efter? Väldigt onödigt. Jag låg hela dagen igår och tyckte synd om mig själv. Annars så var det en trevlig midsommar. Var ute på sjön. Regnade lite men annars var det väldigt fint väder. Passade också på att kasta mig i havet för första gången i år. Var riktigt kallt!

Idag har jag jobbat. Kännt mig trött hela dagen. Efter jobbet gick jag och syrran runt ringvägen. Det är verkligen skönt att röra på sig. Jag saknar friskis!
Idag har även alla hyllplan i köket satts på plats så jag har satt in några grejer. Vårt kök är så fräscht! Och nu är bordet och stolarna beställda. De kommer passa så bra i vårt kök.

Dagens mat: Spagetti och köttfärssås

Dagens träning: Promenad på 1 mil.

Dagens minus: När man sitter i kassan så blir man så skitig om händerna och behöver då tvätta sig relativt ofta. Problemet är bara att nu är mina händer helt snus-torra!

Sex and the city

Fotbollen var ju så tråkig så jag satte på 3:an istället där en helkväll med sex and the city pågick. Jag har inte sett de senaste avsnitten så det var väldigt intressant. Är riktigt sugen att se filmen nu! Någon som vill gå med mig kanske?



Morgondagens händelser:

JOBB: Jobbar 9.30-20 i kassan. Kommer vara så mkt folk!

TRÄNING: Mina 500 situps. Kommer nog inte orka gå en mil efter jobbet.

MAT: Har ingen aning just nu. Lämnar det öppet.

KOMMA IHÅG: Ska köpa en present till syrran som fyller 25 på måndag.

Ja, nu måster jag verkligen sova!

Sverige är inte bra på fotboll

Just nu pågår matchen mellan Sverige och Ryssland. Jag skäms!  Sveriges lag består ju bara av gamla gubbar som inte orkar någonting! Fy fan! Det krävs lite nya unga män in i truppen.

Idag fick Fred igång kranen och fixade med rören i köket. Så idag har jag diskat för första gången i vårt nya kök!  Diskhoarna är stora och rymliga. I det gamla köket fick bara två tallrikar plus en kastrull plats så der känns riktigt lyxigt. Köket är nästan färdigt. Ett väggskåp kvar plus in med hyllor i alla skåp och sen är det bara att hänga på luckor. Det kommer att bli så snyggt!

På midsommar är det ut på sjön som gäller, dvs, om vädret tillåter. Ska bli trevligt tycker jag!
Idag har jag jobbat och det har varit en hel del kunder. Har suttit i kassan idag. Den här veckan samt kommande så är det typ 50 kuponger som vi måste räkna ví hemgång. Det tar så j-la lång tid! Var även lite kaotiskt på jobbet. En man som jobbat på konsum i typ 40 år visste inte när han hade lunch och inte verkade han vilja kolla upp detta heller.  Hela rast-schemat blev förstört. Man undrar ju.

Har hittat bord och stolar som vi/jag ska köpa. På haléns.se

Matbord med 6 stolar

Köket kommer bli så snyggt!

Nya skor

Jag är så glad och uppåt så jag fick se några skor som jag bestämde mig för att köpa. Hittade dem på Brandos.se
Klicka för att se fler bilder på Donna Girl: 212416 Black

Klicka för att se fler bilder på Blink: Leah Black
Klicka för att se fler bilder på Donna Girl: 2114806.01Nu har man några snygga skor till de nya klännigarna!

Jobb i Västerhaninge

Kommer precis hem från en arbetsintervju i Västerhaningen. HIHIHI. De frågade bland annat: Hur många timmar vill du jobba? Hur vill du att schemat ska se ut? De sa även: Du får eget rum.
AHH! Jobbet är praktiskt taget mitt. De ska bara ringa mina referenser. Känns helt sjukt!
Jag har verkligen haft tur. Den här tjänsten låg inte ens ute utan jag kom i kontakt med dem av en slump. Ibland är det bra att ligga i och söka jobb som man inte ens vill ha!
Så den 1:a september smäller det!!!

                                                                                      

Mauritius

Den 2:a december vid 22 bär det av till mauritius. Jag, Fred och Klas! Ja, jag vet! Det ska verkligen bli skönt att komma iväg och jag börjar verkligen se fram emot resan. Det är ett bra tag kvar men det känns riktigt kul! Om jag skulle få ett hygienistjobb så skulle det vara helt perfekt, mitt liv alltså.

 Ser det inte härligt ut?

Nya klänningar

Måste bara visa vilka klänningar jag har skickat efter för att ha i sommar!
Har köpt dem på stylebystars.com


 

Fina eller hur?!

På bättre humör

Ja, igår var jag riktigt trött på renoveringen och på oljud. Idag är jag piggare och gladare. Fred har varit och handlat frukost, blev ciabatta och te. Jag dricker verkligen mkt te har jag kommit på. Är jag småsugen på något så dricker jag te. Fryser jag lite så dricker jag te. Ja, det var några exempel.

Imorgon smäller det för övrigt! Jag skriver imorgon och berättar mer. Känner mig inte så nervös så det går nog bra det här. Imorgon ska också delidisken vara klar på konsum så nu ska man stå där och skära ost och korvar i sommar. Blir nog bra det tror jag! Är ni sugna på smakprov är det bara att komma till mig på konsum! Roligare än att sitta och glo i en kassa iallafall.

Har även hunnit mina dagliga 500 situps också. Känns bra att få det gjort. Funderar på om jag ska ta ett varv runt ringvägen också. Skulle vara skönt att röra på sig lite samt att slippa höra Fred sätta kök.

Ska in i duschen nu!

Irriterad

En fråga:
Hur kan man ens tänkta tanken att börja renovera klockan 20:45 en lördagskväll? Ibland undrar jag verkligen hur Fred tänker. Han har varit bakis och slö och inte gjort nått idag så nu när han mår bra igen så. Ja, då börjar han renovera! Jag är super trött men måste lyssna till skruvdragare, "sågande av träbitar" samt skit musik från datorn. ÅHHH!!!!


Trött

Har precis kommit hem från jobbet. Vet inte varför men jag känner mig så trött! Har inte varit hem jobbig dag heller. Dagen började sådär, kom inte upp ur sängen förrän 20 min innan jag skulle gå till jobbet. Trodde att jag började jobba kl 10 men tji fick jag! På schemat stod det 12. Orkade inte gå hem utan satt på konsum och uppdaterade mig i skvallrets värld. Jag gillar det eg men vill inte riktigt erkänna det. Två saker har hänt på jobbet, båda sakerna i torsdags. Först hade vi en sommarjobbare som var väldigt skum. Om jag säger vandalisering så kanske ni förstår varför hon inte får jobba något mer. Senare på kvällen hittar personalen en bajskorv på golvet vid brödet!! HAHA!! Helt sjukt! Någon har alltså satts sig och skitit på golvet!!! Only in Nynäshamn!

Ska äta något nu och till efterätt blir det jordgubbar! Mums!

Thumbnail Var det såhär personen tänkte?

Slö

Idag har jag mest slöat vilket Fred blev tjurig över när han kom hem.  Vaknade vid 11 och började dagen med 500 situps och sesamsolrutaknäcke framför "hem till gården". Har inte tittat på den serien på ett bra tag men man kommer snabbt in i den igen. Ja, jag är en nörd men den är faktiskt rätt kul att kolla på. Sen vid 13 kom Fred hem och då var det bara att hjälpa till med att skrapa ner fix från väggen i köket. Jag skulle aldrig kunna arbeta med det. Det är ju så tråkigt! Vid 19 kände jag mig lite trött och la mig i sängen med Tindra men vi hann inte ligga där länge innan vi hör könsord och att någon kastar saker från köket. Gick inte så bra för Fred med renoveringen. Fick hjälpa till att skrapa lite till på väggen och städa upp. Imorgon ska iallafall Fred börja sätta köket. Det kommer att bli så fint!!! HIHI!
Nu är Fred i replokalen och jag gick ett varv runt ringvägen vid 21. Riktigt skönt att röra på sig. Ska jobba imorgon på grönt. Det är riktigt tråkigt tycker jag och inte tala om tungt!

Bra kombination kan jag lova 

FÄRDIG!

Ja, nu är jag klar i skolan. Känns helt sjukt! Har firat detta i 4 dagar på raken (4-8 juni). Ja, det är kanske lite att ta i men det är ju verkligen något att fira.  Det känns även bra att få flytta hem till Tulle och Tullan på heltid. Har börjat jobba igen..på konsum dock men det är ju ett jobb det också.  Det är verkligen härligt att komma hem från jobbet och inte behöva tänka på annat än mat som ska lagas. Att plugga är inget för mig har jag kommit fram till!


 Fest på Harrys i Falun med klassen
Jag och Jessica

RSS 2.0