Effektiv

Idag har jag varit igång hela dagen. Jag gillar att ha mkt att göra men då krävs det planering. Annars blir jag helt tokig.

Det här har jag gjort idag:

- Packat ner allt i köket i flyttlådor, har även packat ner lite av vardagsrummet. 10 flyttlådor står nu fint uppradade i köket.

- Tvättat och manglat.

- Packat ryggsäcken som jag ska ha med mig utomlands.

- Haft lite ego-tid. Klippt,skrubbat, rakat, smörjt in. Har också noppat ögonbryn och färgat ögonfransar.

- Bäddat nytt i sängen. Jag älskar verkligen en nybäddad säng.

Nu sitter jag här och känner mig lite vilsen. Vad ska jag göra nu? När jag väl är igång så har jag liiite svårt att varva ner.  


Allt går för snabbt nu..

Jag ska väl ta och uppdatera er lite så att ni kanske förstår lite av min stress.
Förra veckan var mäklaren K hos Fred. Den här gången en kvinna som var betydligt mer positiv än vad "gubben" som vi först hade kontakt med. Tur att han hade semester så att vi fick K istället. Hon var som sagt mkt positiv och villig att jobba lite för att få lgh såld. Och i tisdags 27/7 så såg vi att lgh var i Nynäsposten. Dagen efter 28/7 så ringde K och sa att det fanns en köpare och var villig att skriva papper så fort som möjligt om hon fick den för utgångspriset. Vi bestämde att ta det säkra före det osäkra och sälja till den köparen. Och igår 29/7 skrev Fred och köparen papper och lgh är officellt såld. Helt sjukt! Vi hann inte ens ha visning.
Det var en del att städa i Freds lgh och det är vad jag har gjort första veckan på semestern.
Grejen är att köparen vill ha lgh så snabbt som möjligt och vi ska alltså kanske flytta två lgh inom ungefär 1 månad, varav vi ska vara på semester ca 3 veckor av dem. vi har inte fått klartecken ifrån mannen som sålde till oss men min lgh ska iallafall flyttas innan september. STRESS!

Mitt humör är pissigt just nu. Säger man att man är gravid så verkar flertalet av människorna runt en tro att man har blivit handikappad och inte kan göra något. Om det är någon som känner min kropp och vet när jag ska ta det lugnt så är det jag själv. Alla graviditeter är olika och min verkar vara en av de lättaste. Just nu iallafall. Jag mår precis som jag brukar så att många verkar tycka synd om mig och ska komma med råd och befallningar HUR man ska vara och må under graviditeten och det har blivit riktigt jobbigt. Verkar det som att min hjärna har trillat ut och jag blivit handlingsförlamad? Ok, nu har jag spytt galla klart. Behandla mig som vanligt bara!

Jag har börjat planera nästan allt. Jag tycker att det är riktigt kul och ja, jag är ett kontrollfreak.

Mitt schema:

Idag 30/7
Åka hem till Gubbis
Städa
Skicka iväg hmpaketet
Beställa tvättid
Ta upp flyttkartonger
Börja packa ner lite grejer

Imorgon 31/7
Tvätta
Packa ner köket
Packa till resan-Jag har redan skrivit ner allt jag ska ha med mig på en lista. Skrev den för 1 vecka sen. Hatar att stressa och glömma något.

1/8
Semestern börjar på riktigt med resa till malaysia!!!



Vi kommer hem 18/8 och efter det så har jag redan ett schema....Det är skönt att veta vad som ska hända och ha en plan.


RSS 2.0