Slappsöndag

Jag sitter här och tittar på "Alla älskar Raymond", måttligt roligt. Har precis ätit lite frukost, blev rostat idag. Igår blev jag och Fred bjudna på middag hos Micke,jo, jag blev också förvånad när Fred berättade det. Det var jättegod mat, fläskfilé med potatis "som han gjort nått med, supergoda" och sallad. Jag blev förvånad minst sagt, jag har aldrig hört att han kan laga mat. Det var väldigt trevligt. När de gick ut på krogen gick jag hem, jag var så trött igår och hade lite huvudvärk hela dagen så när jag kom hem somnade jag direkt. Jag släppte ut Tindra först, annars skulle jag inte få sova något.
Sen vaknade jag av att Fred stod utanför porten och ropade "hej då", till Micke tror jag. Fred brukar ta sig upp snabbt till lägenheten men i natt låg jag och väntade och sen öppnade han dörren. Och då pratade han med någon, jag visste inte om det var med mig och jag blev mkt förvirrad. Jag hörde bland annat "mat" och "tonfisk", då förstod jag att han hade fått in Tindra och gav henne mat. Vilken dialog han höll med henne då!, han snackade och snackade, väldigt roligt.
Idag vaknade jag vid 10, verkligen skönt att få sova ut. Jag tycker också att det är skönt att jag inte drack igår så att jag inte är slö och trött idag, Fred lär ju vara "trött" idag...åhh, vad skönt att jag mår bra.
Jag ska bara ta det lugnt idag, ska tvätta, skriva rent mina anteckningar från fältstudierna och titta på "I en annan del av Köping", ett måste.

Ska pussa på min missa nu, hon är ju så söt!!


Nyvaken

Jag sitter här i sängen i Nynäs med datorn i knät. Har precis vaknat, jag har varit så trött de senaste dagarna, efter alla intryck osv. Jag har även pendlat så det heter duga, igår vaknade jag upp hos Jenny "lite sent, men jag hann" sa hej då och satte mig på buss 14 till stationen för att ta tåget till Kumla, igår skulle jag vara i sterilen och efter typ en timme visste jag allt jag behövde veta,så det tog verkligen i då de bestämde att vi skulle vara där 8-16. Man satt mest och glodde och blev trött, ja, det var mina dagar i Kumla. Alla var verkligen jättetrevliga men det blev tråkigt att bara sitta.
Vid lunch gav jag upp och kollade upp när tågen till Falun gick, och klockan 13.37 satt jag på tåget från Kumla till Falun. I min lägenhet i Falun hämtade jag diverse ting och åkte sedan ner till stationen, och 19:32 avgick tåget till Stockholm.
På tåget kunde man verkligen inte ta det lungt, två feta ungar med mamma och hennes pojkvän skulle åka utomlands och skulle till Arlanda. De där två ungarna fick betee sig praktiskt taget som de ville, de sprang runt och skrek  medan mamman satt och hånglade med sin kille. Jag blev så jävla irreterad! De satt en bit bort i vagnen än mig men man hörde tydligt det smackande äckliga ljudet som uppstår när någon hånglar. ÅHHHHH!!! Jag gav de flera arga blickar men de satt där och fattade ingenting. PUCKON! Inte konstigt att barnen var som de var.
Idag vet jag inte vad jag ska göra,borde skriva rent det jag skrivit på fältstudierna men det gör jag kanske ikväll då Fred drar och spelar. Ajuste, inatt hade jag en dröm, och jag var verkligen glad när jag vaknade till och förstod att det bara var en dröm. Hemskt!  Ni kan ju fundera vad den handlade om..hihihi...

Ska nog gå upp och se om det finns något att äta, och jag ska också ropa på Tindra. Hon har varit ute sen jag kom hem vid igår kväll/natt.

Fältstudier

Nu sitter jag här i Jennys kryp in, jag kom precis hem och är sååå trött!
Den här veckan är vi ju vara på fältstudier och jag är då i Kumla. Det känns sådär med tanke på att det snart är praktik och de har inte fixat någon handledare åt mig, så verkar det iallafall. Jaja, jag hoppas de fixar någon. Annars är alla verkligen jätte trevliga och man känner sig som en i gänget, det var verkligen lätt att komma in. Det verkar inte finnas något skitsnack heller, vilket är så skönt, annat är det ju på konsum där alla snackar skit om alla.
Jag längtar efter min tulle också men det finns ju mobiler så man överlever ju. En tandhygienist på kliniken berättade om då hon var ung och bodde särbo så var hon tvungen att bära massa enkronor till en telefonkisk utomhus och stod där och blev kall och frös, men vad gör man inte för kärleken!
Nä nu kom Jenny hem,dax för mat!
Kram hej!

Mot Örebro

Idag ska jag åka till Jenny, jag ska ju våldsgästa henne under min praktik och mina fältstudier.
Om jag inte kunnat bott hos Jenny skulle jag varit tvungen att hitta ett boende i kumla, där jag ska ha min praktik. Tack Jenny Penny!
Jag tycker att det känns lite pirrigt att äntligen komma dit och lära sig och att äntligen få lära sig något konkret! Fram tills nu har man bara hårdpluggat till varje tenta för att sedan glömma en stor del av vad man har läst för att få plats med annan information. Eller så känns det, jag kan ju ha lärt mig något, det är bara så att det inte känns så.

Nu är  min första termin snart slut,bara två veckor kvar, det känns så konstigt. Allt har gått så snabbt, snart är det väl sommar också! Jag tyckte att det var väldigt jobbigt i början att börja plugga, att man inte kan komma hem och bara slappa utan måste plugga. Jag trodde inte att det skulle gå så bra som det har gjort, jag har inte behövt göra någon omtenta och jag har bara behövt bara göra en liten komplettering på en uppsats. Jag trodde att jag skulle vara tvungen att göra många omtentor. Tentan jag skrev den 8: december var jag helt säker på att jag skulle vara tvungen att göra om så i fredags när jag fick tillbaka den blev jag helt paff, jag klarade mig med god marginal.
Jag tycker att det är svårt med högskolan, jag tycker aldrig man kan känna att det går bra på tentorna. Jag är alltid jätteosäker och tror alltid att jag ska få underkänt. 

Nä, nu måste jag fixa mig och packa lite och sedan bär det av till Jenny!
 

Nu är 2007 här!

Jag har pluggat från klockan 6 i morse till nu, är väldigt trött i huvudet men jag måste ändå plugga mer ikväll och sen  morgon och i övermorgon för på fredag är det tenta! Den här tentan är så jädra stor och vi ska plugga allt från hjärtat, njurar, nervsystemet till matsmältningen bland annat!
Sen nästa vecka är det fältstudier på våra kommande praktikplatser, det känns väldigt kul att äntligen få komma ut och slippa sitta med en bok i högsta hugg.

Jag borde ju skriva något om julen också, jag var verkligen inte på topp den här julen och jag tyckte mest att jag inte hade tid att träffa släkt och vänner utan istället borde sitta inlåst och plugga men då man träffade alla glömde man bort skolan för en stund, vilket jag verkligen behövde. Jag är verkligen glad över de vänner, familj och inte minst över min bubbie som har ställt upp för mig den här julen i det ena och det andra.

Det har ju varit nyår också. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att alla blev jätte fulla, förutom jag, fred och roy och betedde sig, hmm,ja, inte så bra. Något som är säkert är att det inte kommer vara någon nyårsfest här på några år iallafall!

Ska dra till Willys och handla nu!
Kram!

RSS 2.0