Powerwalk framför tv:n. Skönt!

foto0223 (MMS)

Powerwalk framför tv:n. Skönt!


Tjohoo! Det är fredag! Jag och mamma har t...

foto0213 (MMS)

Tjohoo! Det är fredag! Jag och mamma har tränat och dammsugit. Nu ska vi hoppa in i duschen. Ha en underbar fredag alla!


Dags att gå ut!

foto0211 (MMS)

Dags att gå ut!


Mammalyx!

foto0206 (MMS)

Mammalyx!


Bara en av Ellies strumpa ligger kvar på b...

foto0202 (MMS)

Bara en av Ellies strumpa ligger kvar på bordet. Ser inte Tindra skyldig ut? Ni som undrar över trägrejen på bordet...ja, fred ska göra en ny trumma....


Idag blir det pizza! Mums!

foto0201 (MMS)

Idag blir det pizza! Mums!


Snart kommer pappan hem...

Idag var vi på bvc. Jag har tyckt att Ellie kännts väldigt tung, inte så konstigt. På två veckor har hon gått från 3555g till 4350g! Hennes kurva pekar rakt uppåt. Jag måste gå igenom hennes garderob snarast och rensa bort det hon växt ur. Kvällen igår och natten har varit sådär. Lillan var helt otröstlig mellan 23-01 då mamman verkligen skulle vilja lägga sig. Sen sov hon oroligt och vaknade en gång i timmen. Vi har precis vaknat efter en tupplur i soffan. Det behövde både jag och Ellisen.

Vi myser i soffan.

foto0177 (MMS)

Vi myser i soffan.


Jag och Ellisen kom precis hem efter besök...

foto0174 (MMS)

Jag och Ellisen kom precis hem efter besök på bvc och promenad. Köpt härliga tulpaner och tänkte skriva i Ellies "mitt första år" bok och läsa nya "mama". Verkligen en härlig dag idag! Solen skiner och det känns verkligen som våren är påväg!


Jag är riktigt nöjd! Blev supergott!

foto0172 (MMS)

Jag är riktigt nöjd! Blev supergott!


Lagar mat och lillan sover. Har tagit lite...

foto0166 (MMS)

Lagar mat och lillan sover. Har tagit lite grejer från kylskåpet och hoppas att det blir gott.


Välkommen februari!

Sitter här med prinsessan och tänkte att det var dags för uppdatering. I lördags var vår lilla familj först hos en gammal arbetskompis till Fred på fika och sen åkte vi till Farsta för middag hos Freds pappa med familj. Supergod mat och mkt trevlig kväll då vi bland annat spelade TP. I söndags tog vi det riktigt lugnt, tog en promme till Coop Forum och sen myste vi bara hemma. Jag såg bland annat "Coco, livet före Chanel", sådär film tyckte jag. Igår fick jag och Ellie besök av Paulina som var i stan på besök. Riktigt kul att träffa henne! Sen tog jag och Ellie en promenad till Ellies morfar, eller "Moffi", som han föredrar att man säger. Dagarna flyger verkligen förbi tycker jag. Lite skrämmande. När man minst anar det kommer Ellisen fylla 1 år. sen i nästa stund är hon tonåring och sen vuxen. Som sagt. Känns skrämmande att tiden flyger förbi. Måste påminna mig om att ta vara på varje stund.

RSS 2.0