Vårkänslor

Idag är det måndag och solen har visat sig hela dagen. Härligt! Idag har vårkänslorna riktigt spritt i min kropp! Ja, jag känner mig lycklig helt enkelt. Tänk vad lite sol och bar asfalt kan göra. 

Jag såg ett riktigt skitprogram igår på mtv "Jersey Shore". Obs, ni behöver inte ens kolla in vad de tär för det är ren skit. Det saknas ord för att beskriva.


Bilden säger väl en hel del. Inget högt IQ här inte!

Snart är den här arbetsdagen slut! Ska till friskis och träna! Ska bli kul! 

Nostalgi

1990                                                                     




1994


1996 tyckte jag att jag var kung med glassen "cool bits"               



1999


När jag fick syn på gamla "GB reklamblad" så fällde jag nästan en tår. Kroppen fylls av sommarminnen, sommarlov, Badplatsen Nicksta och att vara barn. Var det verkligen så länge sen?

Slö och godissugen

Ja, det är mitt liv just nu. Vill bara ligga i soffan och äta smågodis. Jag känner ingen ork på kvällarna och vill verkligen inte träna. Kände mig sliten i måndags men då stod jag emot godistarmen, men igår gick det bara inte. Vad är det som händer? Det är verkligen dags att rycka upp sig. Idag MÅSTE det bli hårdträning på friskis. Så här kan man ju inte leva.


Soool!

Härligt! Skulle vilja att snön skulle smälta lite fortare också. Men man kan ju inte få allt. Idag känner jag mig utvilad! Tindra var duktig inatt. Inget onödigt jamande eller springande runt mitt huvuvd. Förra veckan höll jag seriöst på att bli tokig. Sömn är superviktig för mig. Jag blir tjurig och slö om jag inte får sova ordentligt.

I söndags bokade vi resa till Malaysia. Tjohoo!

Nu kallar jobbet!


Asfalt!

Äntligen lyser solen så starkt att snön börjar smälta och asfalten visar sig! Tjohoo! Idag är det måndag. Det känns. Jag är trött.
 Helgen spenderades i Nynäs. Jag och Fred tog en tripp till Bedarön, ja, på isen alltså. Sen i lördagskväll kom folk över och vi bjöd på paj och lite fest. Det var trevligt, tråkigt att jag blev så trött bara. Igår tog jag en promme och gjorde hemmalgad pizza. Mumsigt! Ja, sen har det väl inte hänt då mkt mer.

Nu är det snart fika. Jag har faktiskt dricka kaffe nästan. Har ju haft så svårt att sova på senast och kopplar ihop det med kaffedrickandet. Det har blivit mkt bättre.

 

Undrar när de här dyker upp

Hoppsan vad tiden går!

Har verkligen INTe kännt för att skriva någon blogg på senast. Kollade när jag skrev sista gången-den 29 januari!
Vad har hänt sen sist?
- Träffat olika personer,familj och vänner,varit på 30-års fest och käkat middag på söder med Jordbrogängen.

- Jobbat- i måndags "1 mars" blev jag fastanställd på folktandvården.  Eller tillsvidareanställning heter det väl nu för tiden.

- Fred har kommit hem!

- Ja, sen kommer jag inte ihåg något direkt intressant som har hänt på 1 månad.

Idag skiner solen! Äntligen! Nu kommer våren och värmen allt närmare. Är så j-la trött på kyla och snö nu.
Igår kom min nya mobil. Den är så fin. Ja,lite småförälskad är jag nog. Många säger att touchscreen int eär så bra och bla bla bla. Men när jag satt och kollad epå olika mobiler så ville jag verkligen ha den här mobilen. Om den pajar så gör den. Jag hoppas ju inte det men då får jag väl skylla mig själv.

Åhh, förra veckan ringde Jessica mig. Jag pratade senast med henne i juli. Helt sjukt! Det var verkligen rolig att prata med henne, det märktes inte ens att vi inte hade pratat på en evighet. Det är så det ska vara. Vi pratade om jobbet,jobbiga patienter,åtgärder hit och dit och speciella medarbetare. Fick även reda på att Jessica och Micke ska få barn i april! Superkul för dem! 


Den här rosa skönheten är min,bara min!

Nu ska jag jobba!

RSS 2.0